Noi reguli de circulaţie pe Şoseaua Naţională

Noi reguli de circulaţie pe Şoseaua Naţională

Noi reguli de circulaţie au intrat în vigoare pe tronsonul Şoselei Naţionale, între Podu Roş şi Podul de Piatră, ce a fost modernizat recent. Pe carosabil au fost deja trasate marcaje care încă mai intrau pe parcursul zilei în conflict cu indicatoarele.

Poliţiştii locali prezenţi la cele trei intersecţii importante au atenţionat şi explicat schimbările conducătorilor auto dezorientaţi de modificările introduse, la propriu, peste noapte.

Astfel, pe segmentul de stradă transformat în ultimele două luni într-o uriaşă parcare (lucru care a degrevat într-un fel problema locurilor de parcare din zonă), au fost delimitate benzi de circulaţie.

Citește și „Iohannis și PNL le transmit românilor multă…. pornografie! De la „Timpul Iașului” la „PORN!”

Dinspre intersecţia Podu Roş până la intrarea în parcarea de vizavi de magazinul Carrefour sunt trei benzi, una pentru intrarea în parcarea respectivă, iar două pentru mers înainte, spre intersecţia cu bulevardul Cantemir

Între Carrefour şi bd. Cantemir sunt două benzi de circulaţie, ambele cu sens unic spre bulevard, iar locuri de parcare au fost delimitate cu marcaje doar pe partea stângă, în afara străzii. Acestea sunt numerotate, ceea ce înseamnă că se va organiza licitaţie pentru închirierea lor.

La intersecţia cu bd. Cantemir, cei care vin dinspre Podu Roş au doar opţiunile la stânga şi la dreapta şi trebuie să cedeze trecerea.

Sensul este contrar pe celălalt segment modernizat al Şoselei Naţionale, respectiv dinspre Podul de Piatră spre intersecţia cu bd. Cantemir. La fel ca maşinile care vin dinspre Podu Roş, conducătorii auto care ajung la bulevard au opţiunile stânga/dreapta, nu şi înainte.

Toate străduţele adiacente au fost marcate şi dotate cu indicatoare conform cu sensurile unice impuse pe cele două segmente.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.