Alertă! 2 accidente într-o oră în județul Iași. Sunt 9 victime. Imagini cu puternic impact emoțional

Alertă! 2 accidente într-o oră în județul Iași. Sunt 9 victime. Imagini cu puternic impact emoțional

Un accident groaznic s-a produs duminică, 10 septembrie, în jurul orei 14:45, pe DN26C Iași – Ștefănești, la kilometrul 6, în zona localității Popricani, județul Iași.

Conform martorilor, o tânără care conducea un Audi A6, în timp ce se deplasa dinspre Țigănași spre Popricani, într-o curbă, a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de un Ford. La rândul său, Fordul a fost proiectat în afara părții carosabile. Un Volkswagen Golf, care circula regulamentar, nu a mai putu evita impactul și s-a izbit frontal de Audi.

În urma accidentului au fost înregistrate 9 persoane rănite, dintre care 2 copii.

În Audi se aflau 6 persoane, dintre care 2 copii, pe bancheta din spate.

La fața locului au ajuns două ambulanțe de urgență de tip B2, cu asistent SAJ, echipaje SMURD, criminaliști și echipaje de poliție.

La distanță de circa o oră, un alt accident s-a produs pe raza localității Lețcani, județul Iași. Două autoturisme s-au ciocnit violent. Din fericire, conform datelor de la fața locului, nu sunt victime umane.

La fața locului au intervenit polițiștii rutieri și criminaliștii pentru a stabili cauzele porducerii accidentului.

popricani-11popricani-12popricani-2popricani-3popricani-4popricani-5popricani-13popricani-6popricani-14popricani-7popricani-8popricani-9

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.