Chirica promovează turismul din Iaşi cu poza primarului Nichita

Chirica promovează turismul din Iaşi cu poza primarului Nichita

Sunt oameni care, oricât s-ar chinui pe lumea asta, nu reuşesc să facă nimic. Iar un exemplu la îndemână ne este oferit chiar de viceprimarul au atribuţii de primar al Iaşiului, faimosul (în cercul său de 4 prieteni) Mihai Chirica.

Ieri, 17 martie 2016, a început la Iaşi conferinţa „Rolul turismului ca factor esenţial în dezvoltarea locală şi regională”, organizată, printre alţii, şi de Primăria Municipiului Iaşi. Evenimentul, cu mulţi invitaţi, o parte dintre ei chiar renumiţi, ar fi trebuit să constituie un punct de plecare în dezvoltarea acestui sector economic important în oraşul celor 7 (sau câte mai sunt) coline, numai că s-a transformat într-o bulibăşeală totală.

În faţa a numeroşi invitaţi străini, de renume, viceprimarul cu atribuţii de primar, adică exact cel care conduce municipiul în acest moment, a deschis aşa-zisa conferinţă de turism, vorbind despre ambiţioasele proiecte pe care le are. Numai că, atunci când oamenilor li s-au înmânat pliante cu şi despre Iaşi, de pe una din pagini zâmbea fostul primar Gheorghe Nichita. În plus, Nichita vorbea din pliant despre şansele Iaşiului de a deveni Capitală Europeană a Culturii în 2021. Între timp, după cum ştiţi, Iaşiul a pierdut cursa pentru capitală culturală, iar Nichita este suspendat de aproape un an!

Ce înţelege acum un străin care vine pentru prima dată la Iaşi? Câţi primari are acest oraş? Sau, cine este de fapt primarul Iaşiului?

Lăsând la o parte aceste nedumeriri ale unui simplu om care vizitează Iaşiul, nu putem să nu ne întrebăm totuşi ce este în capul actualului viceprimar cu atribuţii de primar al Iaşiului? Cheltuie o grămadă de bani pentru această conferinţă de turism şi îl promovează pe Gheorghe Nichita? Sau este atât de slab pregătit încât nu-şi dă seama nici măcar că-şi face rău singur?

Bravo, Mihai Chirica! Om mai bun pentru funcţia de Nichita al Iaşiului nici că se putea găsi în oraş!

turism-nichita

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.