Deputatul Macovei, populism ieftin vizavi de tragedia de la Institutul „Inimii” din Iași

Deputatul Macovei, populism ieftin vizavi de tragedia de la Institutul „Inimii” din Iași

Luând exemplul celor două „repere” ale politicii ieșene, Chirică și Popa, deputatul Silviu Macovei a acționat în legătură cu dezastrul care a lovit Institutului de Boli Cardiovasculare din Iași, cum altfel decât pe Facebook!

Iată ce a scris astăzi deputatul Silviu Macovei: „Salut promptitudinea cu care s-au sesizat autoritățile locale care au înțeles faptul că situația este foarte gravă în urma incendiului de la Institutul de Boli Cardiovasculare Profesor Doctor George I.M. Georgescu din Iași! Președintele CJ Maricel Popa se va deplasa mâine la București pentru a găsi soluții de refacere a secției distruse de foc. Primăria Iași, proprietarul clădirii, a anunțat că va aloca fonduri pentru reabilitarea zonelor afectate de incendiu. Îi asigur de întregul meu sprijin în calitate de parlamentar! Ca simplu ieșean am datoria să îndemn întreaga clasă politică locală să se mobilizeze (indiferent de orientare, preferințe sau doctrină) pentru a obține tot sprijinul necesar pentru a repune în funcțiune acest institut vital pentru românii din toată regiunea Nord Est! Fac un apel către Premierul României, d-na Viorica Dăncilă, să ia în considerare cu celeritate caracterul critic al crizei de la Institutul de Boli Cardiovasculare Profesor Doctor George I.M. Georgescu din Iași și să dispună deblocarea tuturor fondurilor și resurselor necesare pentru ca viața multor români cu boli cardiovasculare să nu fie pusă în pericol!”

Domnule Macovei, dacă pentru dumneavoastră o reacție la trei zile de la o tragedie înseamnă promptitudine, să ne ferească Dumnezeu! Să ne ferească Dumnezeu de o așa promptitudine în cazul ambulanțelor care se deplasează la o urgență, să ne ferească Dumnezeu de așa promptitudine în cazul unui infarct în care fiecare minut contează! Da, domnule deputat, probabil că nu știați, dar în bolile de inimă un minut poate fi fatal, un minut poate face diferența dintre viață și moarte!

În legătură cu decizia dvs. de a vă mai face puțină imagine pornind de la această reală tragedie, nu putem decât să vă spunem: „Urât, domnule deputat! Foarte urât!”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.