Gheorghe Flutur a trecut de la oile bucovinene la Zilele Ştefaniene!

Gheorghe Flutur a trecut de la oile bucovinene la Zilele Ştefaniene!

Prezent la sfârşitul săptămânii trecute la Putna, la manifestările dedicate domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt, Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, şi-a anunţat planurile legate de marele voievod al Moldovei. Flutur a anunţat că pregăteşte Zilele Ştefaniene, un proiect pe care-l vrea internaţional.

Conform declaraţiilor lui Flutur, acest proiect va fi demarat în 2017 şi se va întinde de la sărbătoarea de Sânziene până pe 2 iulie, când se celebrează ziua lui Ştefan cel Mare şi Sfânt. Teoretic, am putea spune că cei 4 ani de pauză de la şefia CJ Suceava i-au deschis mintea lui Gheorghe Flutur spre proiecte de anvergură, pentru dezvoltarea Bucovinei. În realitate, cunoscându-i activitatea, ne dăm seama că marele proiect va fi o altfel de transpunere în practică a celebrelor oi bucovinene.

Citiţi despre circul din biroul proaspătului primar al municipiului Iaşi

În 2009, pe vremea când era în PDL şi apropiat al lui Traian Băsescu, Gheorghe Flutur s-a gândit să scrie „Bucovina” cu mii de oi grupate în ţarcuri, pentru a-l impresiona pe fostul şef al statului. El susţinea atunci că intenţia a fost aceea ca „brandul Bucovina să fie cât mai puternic promovat”.

Nu ştim dacă acum vrea sau nu să-l impresioneze pe Klaus Iohannis, pe care s-ar putea să-l vadă în postura de „domnitor”, dar cu siguranţă ştim că Zilele Ştefaniene vor fi cu totul altceva decât vă aşteptaţi!

flutur-bucovina

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.