La PSD Iaşi, obrazul subţire cu Paul & Shark se ţine!

La PSD Iaşi, obrazul subţire cu Paul & Shark se ţine!

Nimeni nu le zice mai bine ca Mihai Chirica. „Există un PSD al intelectualilor şi un PSD al analfabeţilor”, „Voi promova meritocraţia”… Sunt propoziţii care demonstrează că de la vorbe la fapte e o distanţă atât de mare încât cu greu poate fi acoperită cu sponsorizări pe Facebook sau emisiuni la posturi de televiziune cu audienţă apropiată de zero. De fapt, nu poate fi acoperită nici măcar de puloverul Paul & Shark de câteva sute de euro pe care-l poartă orice social-democrat care se respectă!

Vasile Cîtea este unul dintre „meritocraţii” pe care Mihai Chirica l-a pus pe locul 4 pe lista PSD Iaşi pentru Camera Deputaţilor. L-a făcut chiar şi director adjunct la Salubris, atât de policalificat este! Bine, acum ştiţi, probabil, că Vasile Cîtea este un fost boxer care a ajuns în „lumea bună” prin intermediul „binefăcătorului” Ioan Solcanu… Motivul? Nici nu are rost să-l comentăm! Oricum, trebuie să recunoaştem că un om ca Vasile Cîtea găseşti foarte greu. Să se priceapă şi la programare (acţionar la Red Point), şi la sport (fost consilier la ministrului Sportului, preşedinte al Federaţiei Române de Box), şi la salubritate (director adjunct Salubris)… Domle, este aur curat la casa omului!

Fiind atât de „bun la toate”, am zis că merită să-l ascultăm la emisiunea „Dezbaterea zilei” de la Iaşi Tv Life. Zis şi făcut. Numai că, după doar 3 minute, nu am mai rezistat. Boxerul este atât de calificat încât a uitat ce era mai important: limba română! Motiv pentru care nu pot să nu mă întreb: ce va înţelege din legile pe care va trebui să le voteze în Parlament dacă citeşte (şi scrie) aşa cum vorbeşte?

Mostre din primele 3 minute şi ceva ale emisiunii:

* „Ce se întâmplă? Mă întrebaţi ce trebuie făcut. Trebuie puse bazele… bazei, până la urmă. Deci, această bază lipseşte cu desăvârşire”.

* „Nu cred că poate fi o categorie aşa-zis sport de masă, dar activitatea sportivă la nivelul şcolilor, la nivel de copii din clasele I – IV… deci, ca să aibă cultura mişcării… După care e o problemă care noi am acceptat-o şi am agreat-o la nivelul părinţilor. Deci, în momentul de faţă, foarte puţini din adulţi, aşa zic eu, mai fac mişcare… pentru ei. Deci, nu neapărat performanţă, pentru că foarte mulţi părinţi, atunci când vorbesc de sport, spun Domle, sunt sacrificii, sunt renunţări, copilul răceşte sau ştiu eu ce lucruri de genul ăsta. Eu cred că trebuie să sărim în partea ailaltă, pentru că s-a demonstrat întotdeauna că un copil care face sport, indiferent la ce nivel, este un copil care în viaţă a reuşit mult mai bine decât alţii…”

* „Deci, eu am să vă spun acuma o chestiune care o discutăm în momentul de faţă. Şi e o idee a mea care o am de foarte mult timp şi sper… acuma am posibilitatea să mă bat pentru ea să o şi implementăm. Această idee sună cam aşa… care ungurii au făcut-o cu mult înaintea noastră. Sau ei deja au cam terminat ce vrem noi să facem şi ce puteam să facem până acuma”!

Citeşte şi „Cuvântătorii primarului Mihai Chirica fac ce ştiu mai bine: îşi arată chiloţii în public!”

Vă vine să credeţi că omul acesta a fost acţionar într-o firmă care se ocupa de softuri, programare etc?

Şi o ultimă întrebare: când Mihai Chirica vorbea de „meritocraţie” se referea cumva la social-democraţii care poartă numai Paul & Shark sau şi la cei care au atârnate la mâini ceasuri de câteva mii de euro?

Sursa foto: YouTube

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.