Mihai Chirica, înfundat de grupul care trebuia să-l laude! Ieşenii, luaţi la mişto de un individ fără bacalaureat, dar angajat la Primăria Iaşi

Mihai Chirica, înfundat de grupul care trebuia să-l laude! Ieşenii, luaţi la mişto de un individ fără bacalaureat, dar angajat la Primăria Iaşi

Grupul de Facebook „Eşti din Iaşi dacă…” este folosit de Mihai Chirica pentru a-şi face cunoscute problemele, frustrările, intenţiile şi pentru a se apăra atunci când este acuzat de faptul că e un primar slab. Şi, pentru că primarul a avut o problemă cu inundaţiile, o parte dintre administratorii grupului s-au grăbit să-i sară în ajutor. Ce a rezultat? Cu singuranţă Mihai Chirica ar fi ieşit mai bine dacă nu era „apărat”!

Habar nu am dacă primarul bagă sau nu bani în acest grup, însă este dovedit faptul că unul dintre administratori este angajat la Primăria Iaşi, chiar dacă în momentul semnării contractului nu avea nici măcar bacalaureatul luat (şi asta nu pentru că ar fi avut sub 18 ani)!

Pe 16 iunie, pe la orelele 17:00, individul Cervatiuc Alin, angajat al Primăriei Iaşi şi administrator al grupului „Eşti din Iaşi dacă…”, a publicat o postare (şi un filmuleţ) în care a încercat să-l apere pe Mihai Chirica, spunând, printre altele: „am găsit aceași problema la majoritatea orașelor europene cât și de la noi din țară”, vorbind, bineînţeles, de inundaţii. Dincolo de faptul că individul habar nu are de limba română, rezultatul postării a fost cu totul altul decât cel aşteptat, înfundându-l pur şi simpul pe micuţul primar al Iaşiului.

Ieşenii au reacţionat imediat la încercarea de manipulare a lui Cervatiuc, iar comentariile au curs cu nemiluita. „Te-a trimis Chirica sa-i tii putin partea ? Tu fiind angajat la primarie ar trebui sa te abtii …”, „Da……Iasul are sistem de canalizare???? Canal este primaria”, „Polițiștii rutieri  bună gluma, eu azi nu am văzut nici un echipaj și am trecut fix prin zonele afectate, am văzut doar un echipaj de la locala într-o intersecție. Cică sa întrebam rutiera pe unde sa mergem, avem și noi 3 bulevarde și toate străduțele inundate, pe unde oare?”, „Este adevarat ceea ce spui Cervatiuc Alin,nu te poti pune cu natura,dar deosebirea intre noi si alte tari e urmatoarea:la noi cand ploua si fff putin tot sunt probleme,pe cand in alte tari nu prea, „Folosiți cizmele  sa mori tu? Dar stau în garla sau stam la oraș? Dacă cei din oraș sa folosească cizme cei din mediul rural sa folosească tancuri cu senile, nu?”, „Au iesit postacii de servici ai primariei”… sunt dar o parte din reacţiile ieşenilor la tentativa lui Cervatiuc de a-l apăra pe primarul Chirica.

Hilar este faptul că acest Cervatiuc, adminsitrator al grupului „Eşti din Iaşi dacă…”, nu s-a mulţumit doar să-l apere pe Chirica. Cervatiuc s-a gândit că ar putea chiar să-i ironizeze pe ieşeni, fără să-şi dea seama, însă, că lacunele de educaţie îl vor face tot pe el de râs.

Iată ce-şi permite individul să scrie, adresându-se ieşenilor: „Informează-te din timp despre starea vremii, aruncă gunoiul doar în spațiile special amenajate, nu aruncați în WC toate prostiile pentru a înfunda rețeaua și urmați rutele de circulație recomandate de către polițiștii rutieri. Și bineînțeles, folosiți cizme de ploaie”.

Cu alte cuvinte, dragi ieşeni, aveţi grijă ce aruncaţi în WC, pentru că există riscul să-l supăraţi pe Cervatiuc. Iar dacă mai plouă, luaţi-vă, naibii, „cizme de ploaie” şi mai lăsaţi-l pe Chirica în pace, pentru că el este primar doar când ţine audienţe în direct! În rest, Dumnezeu cu mila!

„Cât” despre limba română, lipsa bacalaureatului spune totul!

Cam aşa arată postarea lui Cervatiuc Alin (nu am făcut nicio modificare):

„Principalul motiv este că sistemul de canalizare nu face față la un debit voluminos într-un timp atât de scurt cât și faptul că gurile de canalizare se înfundă de la diferite mizerii sau gunoaie. Problema este peste tot în lume, nu te poți pune cu natura, dar poți ajuta.

Informează-te din timp despre starea vremii, aruncă gunoiul doar în spațiile special amenajate, nu aruncați în WC toate prostiile pentru a înfunda rețeaua și urmați rutele de circulație recomandate de către polițiștii rutieri.

Și bineînțeles, folosiți cizme de ploaie.

La noi în Iași de canalizare se ocupă S.C ApaVital S.A, societate care a beneficiat de investiții proprii cât și investiții din fonduri europene”.

P.S. Ca să înţeleagă şi Cervatiuc, „lacuna” este o „întrerupere involuntară și penibilă într-un text, în înlănțuirea unor fapte, a unor idei” (DEX).

cervatiuc-alin

Sursa foto: Facebook

17 comentarii la "Mihai Chirica, înfundat de grupul care trebuia să-l laude! Ieşenii, luaţi la mişto de un individ fără bacalaureat, dar angajat la Primăria Iaşi"

 1. Mircea   14/02/2019 at 4:59 pm

  Chirica ar trebui anchetat in primul rand cum l-a angajat pe ala fara studiile minime, apoi pulifriciul chemat la audieri ! Pe langa doua bobarnace dupa cap, sa-si aminteasca din ce cartier a plecat

  Răspunde
 2. Www   29/01/2019 at 6:47 pm

  Ghertoiul ala face acum reclama clubului Fratelli??! da’ oare frateli vrea sa piarda si ultimii clienti? :))

  Răspunde
 3. Paula   28/01/2019 at 6:51 pm

  Chiar nu se poate denunta undeva ca lucreaza in Primaria Municipiului Iasi fara Bacalaureat? Nu glumesc.

  Răspunde
 4. jon   28/01/2019 at 5:57 pm

  Acuma el se crede de neatins cu grupul pe mana,mai are si info iasi bzi ,a cerut inregistrarea la osim a zdi ,reporteris,,asta se crede mafiot ,dar si cand i s-o infunda si s-o trezi cu toate rahaturile astea peste bot…

  Răspunde
  • Ioana   28/01/2019 at 6:47 pm

   Daca si asta se crede mafiot…

   Răspunde
 5. Brutus   27/01/2019 at 10:21 pm

  Oare baba aia rasuflata cu care umbla acuma cervatiucu,stie ca lui ii place cucu? 😎

  Răspunde
 6. Coco   27/01/2019 at 2:07 pm

  Lu asta i-am f… in bot o flegma din aia din plamani, eram in Kaufland si a inceput sa planga ca o panarama 😅

  Răspunde
 7. ana   27/01/2019 at 2:00 pm

  Grupul ala a fost facut bine intentionat pacat ca interesele s-au schimbat,l-au vandut la bzi si Chirica .. mna,acuma sa-si asume. Imi pare rau Alin,da erai baiat bun cand stateai in dacia

  Răspunde
 8. Dum   27/01/2019 at 1:58 pm

  Garoiule cu izmene rosii,trebuia sa vina si vremea ta prea iti faceai de cap pe grupu ala de cacat

  Răspunde
 9. Tudor   27/01/2019 at 1:51 pm

  Asta e sclavul care ne blocheaza pe grupu Esti din iasi daca? sa-l fut

  Răspunde
  • Underground   27/01/2019 at 1:54 pm

   hahaaa vezi ca-i place :)))))

   Răspunde
 10. Underground   27/01/2019 at 1:44 pm

  Homalaule,nu vrei sa ne zici cateva cuvinte despre cum o luai la mumu in baie la Under?

  Răspunde
 11. European   26/01/2019 at 3:12 pm

  La toate orasele europene? Weeeeii muflex,tu ai iesit prima data din Iasi acu vreo 3-4 ani,cand ai inceput sa lingi curul primarului,ai vazut si tu grecia intr-o vara. Stai cuminte cu majoritatea oraselor din UE,panaramo

  Răspunde
 12. Ochi   26/01/2019 at 3:08 pm

  Asta nu e cervatiuc care-si posta pe Fb ochiurile intr-o farfurie din aia din tabla ca la tzara? :)) ba daaa,el e cocalarul

  Răspunde
 13. Ionela   26/01/2019 at 3:00 pm

  Sunteti rai… El e sensibil,ii plac pisicile. 😹😹😹 eu cand eram gagica-sa si am ajuns la el acasa a inceput sa planga,a zis ca nu putea sa ma foota, cica nu simtea ca e momentul. L-am inteles .

  Răspunde
 14. Dorneanu   26/01/2019 at 2:51 pm

  1,35 a luat sclavul la matematica :))))))))

  Răspunde
 15. Emilian   26/01/2019 at 3:17 am

  Cervatiuc e unu’ din sclavii lui Chirica de pe grupul ala,ca are mai multi,dar asta-i o panarama de om angajat fara bac la Primaria Iasi. Ultima tentativa sa ia bacul a avut-o anul trecut, in 2018, da’ iar a fost “respins” cu note de 2 si 3! :))) O abjectie, o tenie .. sa-l scuip in mufa

  Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.