Mihai Gavril, noul consilier local

Mihai Gavril, noul consilier local

Din această săptămână, Consiliul Local al municipiului Iași are un nou consilier. Mihai Gavril îi va lua locul pe listele PSD Iași lui Marcel Istrate, cel care a demisionat în urmă cu câteva săptămâni din aceasta calitate.

Profesorul universitar din cadrul Universității Tehnice a decis să renunțe la calitatea de ales local pentru a se dedica proiectelor din mediul academic.

Liderii PSD Iași au solicitat vacantarea locului și nominalizarea lui Mihai Gavril pe această funcție. Gavril este cel de-al 19-lea ales PSD nominalizat pentru Consiliul Local Iași. Marcel Istrate a demisioant și din filiala PSD Iași, nu doar din structura Consiliului Local.

„Prin demisia înregistrată la organizația județeană a Partidului Social Democrat Iași, domnul Istrate Dumitru Marcel, consilier local ales pe listele partidului, și-a prezentat demisia din funcția de ales local al municipiului Iași și își pierde această calitate. Drept urmare, propunem nominalizarea, în locul vacant, a domnului Mihai Liviu Gavril, situat pe locul 19, fiind următorul supleant pe lista noastră de candidați la alegerile locale din 5 iunie 2016″, se arată în proiectul de hotărâre ce va fi discutat de plenul Consiliului Local Iași.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.