Mihalache, portavocea lui Ponta!

Mihalache, portavocea lui Ponta!

Cine nu-l cunoaşte pe primarul Mihai Mihalache de la Schitu Duca, judeţul Iaşi, nu a pierdut nimic.

Mihai Mihalache este cel care i-a ridicat osanale lui Mihai Chirica atunci când acesta a fost ales preşedinte la PSD Iaşi (ce vremuri…) şi tot el este cel care l-a făcut cu ou şi cu oţet pe acelaşi Mihai Chirica după numai un an. Acum s-a trezit din nou să vorbească și să ceară (ce să vezi!) revenirea lui Chirica în PSD. De altfel, gurile rele (adică toți cei care-l cunosc bine pe Mihalache) spun că primarul din Schitu Duca a fost trimis la înaintare pentru ca la un moment dat să propună și să susțină revenirea lui Victor Ponta în PSD!

Prezentăm ultimele declarații ale lui Mihalache:

„Din cauza scorului de 14% obţinut de Maricel Popa şi candidatul Tudor Ciuhodaru, scor care înseamnă un dezastru, ambii să îşi dea demisia din partid. Nu se poate ca la un scor de 14 % să conduci partidul şi să mai spui că îţi doreşti să-l pregăteşti pentru alegerile prezidenţiale (…).La Iaşi sunt oameni cu o bogată experienţă politică. Domnul Stanciu are o experienţă bogată în politică. El a condus împreună cu Gheorghe Nichita campania electorală de acum patru ani. La acel moment am avut 60% în Iaşi. Astăzi a venit domnul Popa cu un domn Vornicu şef de campanie şi vedem ce rezultate a avut PSD. Nici el, nici domnul preşedinte Popa, nici candidatul Tudor Ciuhodaru nu au mers măcar o zi în vreo comună în campanie. (…) E plusvaloare Mihai Chirica, e plusvaloare profesorul Tudorel Toader”.

Ca să-l înțelegeți pe Mihalache, vă propunem să citiți următoarele două reacții ale sale:

Pe 24 septembrie 2015, Mihai Mihalache a fost extrem de virulent în sprijinirea lui Mihai Chirica. Iată ce spunea Mihalache atunci: „Am venit să susţin cu tărie pe domnul Chirica să reprezinte social-democraţii de la Iaşi, nu şeful social-democraţilor, fiindcă mi-a dat încrederea, în toate discuţiile purtate cu dumnealui, că poate fi un coleg, un prieten cu noi toţi şi are succesul nostru să continue proiectele la Iaşi.(…) N-am auzit altceva la dumnealui decât competiţia cea mai importantă unde este Iaşul Capitală Culturală Europeană în 2021. (…) Să-l susţinem să devină primarul Iaşului în 2016.(…) Mihai Chirica e omul dialogului, omul care dă dovadă de respect încredere ieşenilor… (…) L-am rugat să candideze, să vină la noi şi să fie preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Iaşi. Mă bucur că văd lângă dumnealui o echipă de oameni pentru Iaşi…”

După numai un an, la una din şedinţele PSD, conduse de Mihai Chirica, Mihalache a ieşit furtunos din sală, spunând: „Îmi este ruşine că sunt membru PSD”! „Omul dialogului” îl dăduse la o parte pe Mihalache, după ce obţinse sprijinul necondiţionat al acestuia!

Acum, Mihalache s-a trezit din nou vorbind, în calitate de portavoce a lui Victor Ponta!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.