Mincinoșii!

Mincinoșii!

Ultimele zile mi-au arătat că minciuna și ipocrizia sunt caracteristicile de bază ale liderilor politici locali, și aici mă refer la Marius Bodea, PNL, și Maricel Popa, PSD. Unul este președinte la municipiu, celălalt este președinte la județ, însă amândoi dau dovadă de o lipsă de caracter greu de găsit în altă parte.

În timp ce Marius Bodea este în stare să-și vândă și sufletul pentru o apariție în presă (cuvânt nu mai are de mult), Maricel Popa este atât de ambiguu în exprimare și atât de lent în reacții încât, chiar dacă ar spune adevărul, nu ai cum să-l crezi.

Vă prezint în continuare motivele care m-au determinat să afirm cele de mai sus.

Marius Bodea, PNL, a făcut o postare pe Facebook, în care a spus următoarele: „Miercuri după-amiază, preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, celebrul mut local, şi cu o gaşcă de lideri locali au intrat speriaţi în sediul PNL. Până s-au dezmeticit tinerii noştri, ei au început să se uite curioşi în jur, iar apoi au fost daţi afară. Erau speriaţi, pentru că intersecţia unde e sediul partidului nostru e cea mai aglomerată din Iaşi şi ştim cum reacţionează oamenii când aud de ei, aşa că s-au refugiat la noi. Colegii care erau la sediu în momentul respectiv spun că au intrat vreo 7-8. Au intrat buluc şi au ieşit în şuturi!”

Dincolo de limbajul de mahala, Marius Bodea nu aduce nicio probă în sprijinul afirmațiilor sale. Nicio poză, niciun filmuleț, nimic… asta în condițiile în care „tinerii PNL” nu fac o mișcare fără să se filmeze și să posteze pe rețelele de socializare.

Din păcate, ultima propoziție a lui Bodea („Au intrat buluc şi au ieşit în şuturi!”)este chintesența existenței lui, iar viitorul imediat ne va dovedi acest lucru!

De cealaltă parte, Maricel Popa, PSD, a reacționat la spusele lui Bodea după vreo două ore, postând pe Facebook, printre altele: „Dat fiind că eu și colegii mei social-democrați avem un respect deosebit pentru oameni și nu acceptăm ca aceștia să fie mințiți, fac următoarea precizare: în data de 22 mai, fiind în zona Podu Roș pentru a discuta cu ieșenii, am trecut prin fața sediului PNL. Fiind întotdeauna deschiși la dialog și capabili de a duce campaniile electorale cu demnitate, bazându-ne pe promovarea proiectelor realizate, nu pe atacuri mârșave, am decis să intrăm și în sediul PNL pentru a le ura liberalilor SUCCES, mergând pe ideea că cel mai bun trebuie să câștige!”

Ipocrizia lui Popa este maximă, mai ales atunci când vorbește despre „respectul deosebit pentru oameni”! Cu siguranță a intrat în sediul PNL pentru a le ura „SUCCES” liberalilor… Dar, ce să-i ceri unui individ plin de frici și anxios atunci când vine vorba despre exprimare?!

Spre deosebire de Bodea, măcar Popa a postat și niște poze care, scoase din scandalul campaniei electorale, ar putea să-i dea puțină dreptate. Doar puțină, pentru că, la modul cum s-a exprimat…

Fără comentarii! Nu-și mai au rostul!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.