Mircea Manolache se pregătește să devină deputat: Ar fi bătut o femeie cu sălbăticie

Mircea Manolache se pregătește să devină deputat: Ar fi bătut o femeie cu sălbăticie

Mircea Manolache, consilier județean și patron al firmei de taxi Parma, e acuzat de o femeie că a bătut-o cu pumnii în cap.

Incidentul s-ar fi petrecut vineri după-amiază, 4 august, chiar la service-ul auto Delcar aparținându-i lui Mircea Manolache.

Femeia spune că și-a lăsat mașina, un Volkswagen Touareg, la service-ul Delcar, pe 24 iulie, pentru vopsirea spoilerului din față, și, pentru că de atunci nu a fost sunată, vineri, 4 august, a mers să vadă stadiul lucrării. Ajunsă la fața locului, femeia spune că a încercat să ceară explicații pentru faptul că mașina îi era dezmembrată și că nu-i mai pornea motorul, deși trebuia să-i fie vopsită doar bara din față.

„Am mers la amiază și am văzut că roțile mașinii erau scoase, plus alte lucruri scoase de la schimbătorul de viteze. Am întrebat de ce nu este gata mașina, că am nevoie de ea. În același timp, a venit un domn, care m-a întrebat de ce fac gălăgie, și să-mi mut mașina cu care venisem, că nu poate intra în garaj. I-am spus că are loc să treacă, și i-am cerut și lui explicații. În acel moment și-a ieșit din fire, m-a apucat de păr și m-a lovit cu pumnii în cap. Am încercat să filmez cum mă bate, însă mi-a dat peste mână. M-a pus apoi jos și m-a lovit cu pumnii în cap. Norocul meu a fost că cei doi mecanici pe care i-am întâlnit acolo au strigat la el să mă lase în pace“, a povestit femeia, plângând, la Institutul de Medicină Legală Iași, unde a mers să scoată certificat medico-legal (vezi întreaga declarație AICI).

Neștiind cine este agresorul, a mers la birourile firmei ca să ceară ajutor, și un telefon, ca să își cheme soțul, însă a fost tratată cu indiferență de angajați.

„După ce m-a sunat soția mea și mi-a spus ce s-a întâmplat, am venit repede la service. Când am fost la el, a început să îmi spună că el este președinte la ATOP, are funcții in CJ, este șef la taximetriști și poate să îmi facă ce vrea. Mi-a spus că îmi distruge cariera, că nu o să mai pot să fac nimic toată viața. A avut un comportament foarte agresiv și vulgar”, a povestit soțul ieșencei pentru BZI.

Polițiștii au precizat că, în acest caz, sunt făcute cercetări și că s-a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Mircea Manolache se laudă de ceva timp prin Iași că se pregătește pentru alegerile parlamentare din 2020, pentru că își dorește să fie deputat. Pentru asta și-a făcut un site „de știri”, discută cu tot felul de „specialiști” în comunicare și înceracă să-și stabilească un necesar al cheltuielilor. Din păcate pentru el, cu un comportament ca acesta nu va ajunge niciodată să vadă Casa Poporului din postura de parlamentar!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.