Poli Iaşi, obligată să-i dea lui Prunea 20.000 de euro

Poli Iaşi, obligată să-i dea lui Prunea 20.000 de euro

Florin Prunea nu revine în Copou, în urma deciziei luate de magistraţii bucureşteni, dar clubul Politehnica Iași a fost obligat la plata unor despăgubiri. 

Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Bucureşti au admis în parte apelurile în cadrul litigiului de muncă dintre Florin Prunea şi clubul de fotbal Politehnica Iaşi.

„Instanţa admite apelurile. Schimbă în parte sentinţa civilă apelată, în sensul că respinge cererea adiţională, ca neîntemeiată. Obligă pârâta să îi plătească reclamantului suma de 20.000 de euro, cu titlu de daune materiale. Obligă pârâta să îi plătească reclamantului cheltuieli de judecată totale la fondul cauzei în valoare totală 8.000 de lei, reprezentând parte din onorariul avocaţial. Păstrează în rest sentinţa civilă apelată”, au precizat magistraţii bucureşteni.

Decizia este definitivă.

Pe 15 iunie 2017, Comitetul Director al Politehnicii Iaşi a anunţat că a reziliat contractul cu Prunea. „Am decis să reziliem unilateral contractul cu preşedintele executiv Florin Prunea”, a menţionat atunci Adrian Ambrosie, cel care i-a luat locul lui Prunea la cârma clubului ieșean.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.