Râsu’ plânsu’ cu ziarul „Evenimentul”

Râsu’ plânsu’ cu ziarul „Evenimentul”

Momente de un penibil incredibil astăzi în ziarul „Evenimentul. Pentru că își spune „lider al presei regionale”, te-ai aștepta ca în ziarul „Evnimentul” să găsești informații din Regiunea de Nord-Est, asta în condițiile în care „regional” se referă la zona amintită… În realitate, însă, ceea ce publică „Evenimentul” este de plâns, dacă nu ar fi în primă fază de râs! În hohote!

Am vrut să citesc ce scrie azi „Evenimentul”. Mare greșeală, pentru că prima știre care mi-a sărit în ochi se intitula „Cu te poți dezvolta personal într-un studio de videochat”!!!! Curios din fire, am vrut să văd dacă nu e cumva un material publicitar. Nu era! Materialul era pe bune și ne spunea că „Munca într-un studio de videochat poate constitui un mijloc foarte bun nu numai de a obține independență financiară, ci și de a te dezvolta personal”!

Eu știam că dacă vrei să te dezvolți personal, trebuie să faci altceva. Dar dacă ne zice ziarul „Evenimentul” că acest lucru se poate face într-un studio de videochat, aștept cu nerăbdare să văd cum ne sfătuiește „Evenimentul” să ne dezvoltăm personal și pe… centură!

Interesantă noua abordare jurnalistică a celor de la ziarul „Evenimentul” și nu pot să mă abțin să nu mă întreb dacă nu cumva cei de acolo și-au schimbat și încadrarea profesională…

Pe aceeași primă pagină a ziarului, desupra textului cu „dezvoltarea personală” trona titlul „Biblioteca Judeţeană va fi deschisă toată vara”, iar sub era un alt titlu de maximă importanță: „EXPLOZIV: Partide de SEX pe bani, cu MINORE! EXCLUSIV”. Ei, și exclusiv, și exploziv… Mai urma „extraordinar” și totul era perfect.

Dar asta nu e tot! Toate cele 3 titluri erau flancate (după cum veți vedea și din print screen) de un titlu de-a dreptul superb: „Uite cât mai costă o carte de identitate FALSĂ!” Fără comentarii!

Mare ziar, „Evenimentul”! Mari jurnaliști cei care scriu acolo!evenimentul-print

 

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.