Rezultatele alegerilor locale parţiale din Regiunea de Nord-Est

Rezultatele alegerilor locale parţiale din Regiunea de Nord-Est

La Balş, judeţul Iaşi, alegerile au fost câştigate de candidatul PSD, Vasile Acatrinei. El a avut un avans de 150 de voturi faţă de candidatul clasat pe locul 2.

Rezultatele la alegerile de la Balş au fost următoarele: PSD: 46,13%, PNL: 31,32%, ALDE 15,02% şi UNPR: 5,4%.

Alegerile locale parţiale din comuna Drăgoieşti, judeţul Suceava, au fost câştigate de Constantin Popescu, reprezentantul PSD. Lupta a fost una strânsă între PSD şi PNL, difernţa fiind de 100 de voturi în favoarea social-democratului. Prezenţa la vot a fost de 66,9%. Popescu a fost viceprimar al comunei Drăgoieşti înainte de a candida pentru primărie.

Medicul veterinar Iulian Iliescu a câştigat alegerile locale parţiale de la Nicşeni, judeţul Botoşani. Independentul Iliescu a fost susţinut de PSD şi ALDE şi a obţinut 58,16% din voturi. Candidatul PNL, Victor Claudiu Bulboacă, a obţinut 28,69%, în timp ce Ioan Gaidur (independent) a luat 8,47%.

La Oşeşti, judeţul Vaslui, alegerile locale parţiale au fost câştigate de Didi Alexandroaie (PSD). Diferenţa dintre acesta şi următorul clasat, Ioan Todiraşcu (PNL), a fost de doar 20 voturi. Scorul final între cei doi a fost de 558 la 538 de voturi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.