Să te ferească Dumnezeu de două femei care se laudă între ele!

Să te ferească Dumnezeu de două femei care se laudă între ele!

Dom’le, nimic nu se poate compara cu Iaşiul. Are o multitudine de muzee, are Palatul Culturii, are manifestări culturale, are oameni de cultură… are… dar ce nu are! Şi totuşi nu a avut nicio şansă la Capitală Europeană a Culturii 2021. Are mall-uri pline de magazine unul şi unul, are hyper şi supermarketuri, dar nu are o autostradă care să permită acestora magazine să-şi aducă marfa într-un timp care să nu se întindă pe zile… Deci, dacă vrei să-l caracterizezi, poţi să spui că are, dar nu prea are!

Există, totuşi, un capitol la care Iaşiul „ARE”, fără să mai existe un „dar…”! Are femei, dom’le, chiar super-femei dacă e să ne luăm după posturile locale de televiziune. De fapt, de la Tele M şi, mai mult, din gura fostei soţii a primarului Mihai Chirica am aflat că Iaşiul are… Sandra Grădinariu (mai târziu am aflat că o cheamă Grădinaru, dar nu mai contează). Iaşiul are şi Ana Maria Fodoreanu sau Chirica, pentru că nu prea ştiu cum o cheamă, lumea spunându-i când aşa, când aşa! Deci, Iaşiul are!

Citeşte şi „Exemplu clasic de manipulare marca Ziarul Financiar”

Acum, că tot am adus vorba, vă puteţi închipui o confruntare de idei între cele două mai sus amintite? Dacă nu, vă arătăm noi una.

Aşadar, Ana Maria Fodoreanu, vorbind despre emisiunea pe care o va realiza începând de astăzi (vineri, 16 septembrie 2016) la postul local de televiziune Tele M (despre lumea mondenă a Iaşiului). „Consider că doamna avocat Sandra Grădinariu este o femeie de succes, care, pe lângă faptul că este şi frumoasă, şi gândeşte!(…) Dar trebuie să recunoaştem că are cu ce… Are toate calităţile. Ea este o femeie foarte inteligentă, este o femeie care este pe picioarele ei, este foarte bine ancorată în realitate…” Ei, da! Frumoase cuvinte. În plus, ne-am uitat şi noi pe Facebook şi trebuie să recunoaştem că „are cu ce…”

Acum, să vedeţi reacţia doamnei avocat Grădinaru, pe Facebook: „Felicitari Ana Maria Chirica pentru emisiune! Multumesc pentru aprecieri! Domnule Calin Ciobotari, va apreciez activitatea literara! Daca comparati postarile mele de pe facebook cu operele marilor filosofi pe care i-ati studiat, va inteleg remarca. Voi incerca o postare in vacanta viitoare cu roba peste costumul de baie?. Inchei prin a va cita: la marginea eternitatii unde pastem toti gastele, ma bucur ca mai exista din cand in cand astfel de emisiuni”.

Am înţeles din emisiunea cu doamna Fodoreanu că o femeie de succes trebuie să aibă şi un „bagaj de cunoştinţe foarte bine pus la punct”! Nu am înţeles, ce-i drept, dacă trebuie să ştie şi limba română sau dacă este obligatoriu (sau nu) să ştie cum se evită o cacofonie, dar asta e doar treaba mea… cred…! Însă, cu siguranţă am înţeles că o femeie de succes trebuie să-şi pună o robă peste costumul de baie… Acum, fiecare bărbat înţelege ce vrea şi se gândeşte… la ce poate… Cu siguranţă, în postarea de pe Facebook doamna Grădinaru a apelat la o figură de stil (corp frumos acoperit de o pregătire intelectuală), însă ce a ieşit… este fix de-o emisiune mondenă!

Spuneţi dumneavoastră, acum, unde în ţara asta veţi mai găsi un asemenea dialog la distanţă între două femei de succes? Vă spun eu, nicăieri! Pentru că doar Iaşiul „ARE”! Sau nu prea…?

Sursa foto: Facebook

ana-maria-chiricasandra-gradinaru

Un comentariu la "Să te ferească Dumnezeu de două femei care se laudă între ele!"

 1. bic   28/04/2018 at 10:09 pm

  Femeile iubesc, deci femeile nu gindesc.
  Barbatii gindesc.
  Sa nu le cerem prea mult femeilor.
  Femeile ar trebui sa stea acasa cu copii cele care sint casatorite.Ar fi mult mai bine pentru sanatatea copiilor si afectivitatea copiilor copii sa stea cu mamele nu cu baby sitteri.
  Daca femeile si ar dedica viata sotilor si copiilor nu ar mai exista atitea tineri criminali .Nu ar mai exista tineri care hartuiesc fete femei.De ce in tarile africane musulmane femeile umbla acoperite din cap pina in picioare?
  Femeile depind de iubire.
  Sa nu le cerem femeilor sa gindeasca pentru ca femeile au probleme specifice femeilor.Mai ales femeile sint gravide sau la climacter si altele.Femeile sint periculoase sint nervoase sint dificile cind sint in situatii specifice femeilor.Daca societatea presedintele tarii guvernul medicii ginecologi obstetricieni barbatii ar intelege ca femeile trebuie sa stea acasa si sa primeasca ajutoare banesti fara a presta vreo munca societatea romineasca ar fi mai armonioasa mai frumoasa mai sanatoasa.Asa spune preotul femeia sa si dedice viata sotului si copiilor.Cum femeile nu stau acasa avem o societate nearmonioasa.
  Am copilarit printre femei femeile sint dificile.De ce cind sintem elevi ne bat in special femeile invatatoare femeile profesoare?De ce cind sintem elevi profesoarele sint cele care tipa?De ce femeile ginecologi ob tipa la paciente cind acestea merg la consultatii cind acestea nasc copii?Femeile care vor trebuie sa fie mame.Aceasta este profesia femeilor de mame.Sa fim seriosi nu exista femei care sa stie sa muncesca.Bineinteles ca toate femeile sint obosite la locul de munca pentru ca au deja o munca de facut acasa.Femeile nu se pricep sa muncesca.Eu nu am intilnit in viata mea femei intelectuale.Toate femeile din viata mea mama sora invatatoare profesoara medic generalist medic ginecolog colega de banca colega de servici intr un final s au purtat urit.Lasa ti femeile sa stea acasa.

  Sa te fereasca D zeu de femei !
  Mesajul e ca fapt divers.

  Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.