Se clatină scaunul lui Maricel Popa

Se clatină scaunul lui Maricel Popa

Organizația județeană a PSD Iași urmează să organizeze alegeri după ce la CExN al PSD a stabilit, sâmbătă, la Neptun, să se organizeze alegeri pentru funcția de președinte în 11 organizații județene conduse de lideri interimari.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a propus sâmbătă, la Neptun, în ședința Comitetului Executiv Național al partidului, să se organizeze alegeri județene pentru funcția de președinte în toate filialele conduse de lideri interimari.

Președintele partidului le-a cerut liderilor județeni interimari ai PSD să înceapă chiar din această săptămână pregătirile pe plan local pentru organizarea de conferințe județene de alegere a noilor președinți.

Organizația PSD Iași este condusă interimar de președintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa. Acesta asigură interimatul filialei județene din 22 februarie 2017, după ce într-o ședință a CExN al PSD desfășurată la București, conducerea centrală a partidului a decis să-l demită pe fostul președinte PSD Iași, Mihai Chirica, din toate funcțiile deținute în partid, la finalul unui șir de critici ale lui Chirica cu privire la OUG 13.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.