Sexul slab vrea să fie tare!

Sexul slab vrea să fie tare!

Senatoarea Steliana Miron este o figură emblematică pentru judeţul care a propulsat-o în Parlamentul României. Prezenţă constantă pe Facebook, cu poze una şi una, suceveanca luptă cu înflăcărare pentru creşterea rolului femeilor în politică.

Dezbatem, alături de societatea civilă, cum poate schimba reprezentativitatea feminină în politică felul cum arată acum societatea românească. Îmi doresc din suflet ca proiectul egalităţii de gen în politica din România să aibă succes şi să devină realitate în cel mai scurt timp”, scria ieri, 19 ianuarie, senatoarea pe Facebook. Toate bune şi frumoase până aici, numai că poza care însoţea postarea arăta orice numai egalitate de gen nu!

În poză, senatoarea Steliana Miron apare cu un trandafir desenat, înconjurată de 4 bărbaţi cu gura până la urechi. Aşa egalitate de gen mai zic şi eu, o femeie la patru bărbaţi! Asta da reprezentativitate! Ca să nu mai spun că în acest fel sexul slab are şanse să ajungă extrem de tare. Dar, totuşi, chiar aşa, patru bărbaţi la o senatoare?

PS Nu înţeleg în ruptul capului de ce bărbaţii sunt cu gura până la urechi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.