Sfânta Cuvioasă Parascheva a făcut victime la Vaslui

Sfânta Cuvioasă Parascheva a făcut victime la Vaslui

Doi pelerini, ce se îndreptau spre sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, din Iași, au fost victimele unui accident rutier petrecut pe raza localității Solești, din județul Vaslui.

În accident au fost implicat două mașini, care s-au lovit frontal. În prima, ce se deplasa dinspre Vaslui spre Iași, erau două persoane, soț și soție, de 67 și, respectiv, 66 de ani. Cea de a doua mașină, care se deplasa dinspre Iași spre Vaslui, se afla o persoană de 64 de ani. Acesta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, și a provocat accidentul rutier.

Bărbatul de 64 de ani a avut nevoie de intervenția echipajelor de la descarcerare, pentru a fi scos din carcasa contorsionata a autoturismului. A fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Celelalte două persoane nu au suferit răni care să necesite internarea.

Eforturile medicilor de a salva viața bărbatului de 64 de ani implicat în accident nu au avut, din păcate, succes. Cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul acestuia.solesti2

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.