Tăriceanu face două lansări la Iaşi: una pentru Şalaru şi cealaltă pentru Botez!

Tăriceanu face două lansări la Iaşi: una pentru Şalaru şi cealaltă pentru Botez!

În toată ţara asta nu găseşti un alt oraş ca Iaşiul şi nici un alt partid ca ALDE. Am zis.

Anunţată cu mare tam-tam încă de acum o lună, vizita la Iaşi a lui Călin Popescu Tăriceanu (încă nu se ştie dacă este însoţit sau nu de co-Daniel Constantin) stârneşte râsul chiar dacă nu s-a înfăptuit… încă. Vineri, 8 aprilie, se zice, Călin Popescu Tăriceanu va fi prezent în dulcele târg al Iaşiului pentru lansarea candidaţilor ALDE. Numai că, spre deosebire de orice alt eveniment de acest gen, Tăriceanu nu va face o singură lansare, ci două. Dimineaţă îl va lansa pe Radu Botez, candidatul ALDE pentru Primăria Iaşi, după care va ţine o conferinţă de presă şi apoi va mai face o lansare, a candidaţilor din întregul judeţ!

Citeşte şi „Radu Botez – ultimul cui în declinul lui Vasile Şalaru”

Unii spun că această a doua lansare va fi făcută doar pentru a-i da câteva firimituri şi lui Vasile Şalaru, cel care a fost mătrăşit de Varujan Vosganian de la conducerea partidului, de Radu Botez din postura de candidat pentru Primăria Iaşi şi de propria-i gură din funcţia de secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

Eu zic, domnu Tăriceanu, să nu vă chinuiţi prea mult, pentru că oricum domnu Şalaru nu va fi în sală. Este prea important pentru a-l lansa cineva; el se lansează singur… cu pieptul în faţă, dosul în spate şi ochii roată după…” un pahar cu apă, că alţi „fraieri” prin jur nu cred că vor mai exista!

Să le urăm, totuşi, baftă candidaţilor ALDE. Poate vor scoate şi ei, acolo, un 1 hai maxim 1,5%!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.