Videoclipul în care apare un primar din Iași a strâns peste 1 milion de vizualizări pe Facebook

Un filmuleț postat pe Facebook în urmă cu o săptămână de fosta vedetă Playboy Roxana Marcu a ajuns să aibă peste 1,2 milioane de vizualizări. Ce este interesant la acest filmuleț ține de faptul că vedeta pare a fi un primar din Iași.

Sub filmulețul postat de Roxana Marcu apare scris „Distracție ca în Moldova!”. În stânga imaginii, timp de câteva secunde, apare Mihai Mihalache (zis și „Mistrețul”), primarul comunei ieșene Schitu Duca.

Din păcate, calitățile de dansator ale „Mistrețului” lasă mult de dorit și se apropie de calitățile sale de om politic. Mihalache este renumit pentru fervoarea cu care l-a susținut pe Mihai Chirica să ajungă șef la PSD, primar interimar și apoi primar ales, dar și pentru dezgustul pe care l-a manifestat după puțin timp față de același Mihai Chirica. Mai mult, Mihalache este unul dintre pesediștii de la Iași care a cerut insistent în acest an debarcarea lui Chirica de la șefia PSD!!!

Nu știm cât a plătit primarul din Schitu Duca să apară alături de Roxana Marcu, dar trebuie să recunoaștem că acum a devenit vedetă națională!

În ceea ce o privește pe Roxana Marcu, acesta s-a făcut remarcată după de a pozat în Playboy. A lucrat pe la mai multe televiziuni, s-a apucat de muzică, iar acum este renumită pentru faptul că s-a cuplat cu Bogdan Diaconu, șeful PRU.

Sursa foto/video: Facebook

Un comentariu la "Videoclipul în care apare un primar din Iași a strâns peste 1 milion de vizualizări pe Facebook"

  1. Mihalache Catalin   04/08/2017 at 4:25 pm

    Este o initativa buna. Va urez succes!

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.