30.000 de lei plătiți din banii ieșenilor pentru un moft al lui Maricel Popa

30.000 de lei plătiți din banii ieșenilor pentru un moft al lui Maricel Popa

Bătaia de joc pe bani publici continuă să fie un obicei la PSD Iași. Deși venit din mediul privat, Maricel Popa, președintele CJ și președinte interimar al PSD Iași, s-a obișnuit foarte ușor cu risipa din banii ieșenilor.

Numirea Valentinei Iosub în funcția de subprefect al județului Iași a stârnit revolta ieșenilor, și în special a membrilor de rând ai PSD Iași, care nu au înțeles cum de la un partid așa mare, cu numeroase nume de prestigiu, a fost nevoie să fie adusă și promovată o secretară de comună pe un post atât de important.
Inițial, postul de subprefect îi fusese oferit lui Costel Iosub, primar al comunei Tătăruși. Dar, pentru că acesta nu a dorit să renunțe la funcția de primar, și-a trimis fosta soție în loc!
Situația este cu atât mai scandaloasă cu cât, pe motiv că nu are domiciliul în Iași, Valentina Iosub a solicitat, și va primi (pentru că legea nu e întotdeauna de partea celor care muncesc și se spetesc pentru această țară), o indemnizație de instalare de 30.000 de lei, precum și locuință de serviciu!
Îi recomandăm președintelui PSD, Maricel Popa, ca data viitoare, când mai are astfel de idei „grozave” și când mai dorește să promoveze astfel de persoane pe atât de mulți bani, să o facă la firmele domniei sale și nu pe bani publici! Să nu uităm că un român trebuie să muncească 174 de zile pentru taxele și impozitele plătite la stat, bani pe care nimeni nu-și dorește să îi investească pentru ca funcționari precum Maricel Popa sau Valentina Iosub să huzurească pe posturi călduțe, bine plătite!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.