Accident stupid produs noaptea trecută în Suceava

Accident stupid produs noaptea trecută în Suceava

Un accident de o stupizenie rară s-a petrecut noaptea trecută în orașul Cajvana din județul Suceava.

În timp ce conducea mașina pe DN 43, într-o curbă, în localitatea Cajvana, un tânăr de 21 de ani a pierdut controlul direcției de mers, s-a lovit de podețul din fața unui imobil, după care a pătruns pe sensul opus de mers și a lovit stâlpul porții unui alt imobil.

Ca lucrurile să fie complete, în timp ce tânărul de 21 de ani se afla pe carosabil, împreună cu un localnic de 59 de ani, un alt tânăr, de 25 de ani, din aceeași localitate, ce conducea o mașină din sens opus, a acroșat vehiculul staționat. În urma impactului, mașina staționată a fost mișcată din loc, lovindu-l pe localnicul de 59 de ani.

Șoferul de 21 de ani a părăsit locul accidentului, dar a fost găsit de polițiști la domiciliu. În plus, s-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere.

Cei doi conductori auto au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se următoarele rezultate: 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 21 de ani, și 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 25 de ani. La spital, celor doi li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Atât tânărului de 21 de ani, cât și celui de 25 de ani li s-au întocmit dosare penale.

Un comentariu la "Accident stupid produs noaptea trecută în Suceava"

  1. Marin   19/10/2017 at 7:26 am

    Dovada la cum s.a dat si se dau permisele cu muuuulta spaga….nu e de mirare….in aceasi oala sunt bagati si cei care stiu sa conduca cand dau de permis…nu dau banu nu iei orasul. ..pfff

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.