Artiști pentru artiști!

Artiști pentru artiști!

Producția Teatrului Tineretului din Piatra Neamț – „Visătorul” după Ian McEwan, un spectacol-concert de Ada Milea – din data de 17 martie, ora 19:00, se joacă

în cadrul Campaniei Naționale „Artiști pentru artiști” organizată de UNITER.

Campania, aflată la cea de-a 18-a ediție, este dedicată sprijinirii artiștilor de orice vârstă, din toată țara, cu probleme de sănătate și de existență.

Și anul acesta, câteva zeci de instituții teatrale din București și din țară au programat spectacole pe tot parcursul lunilor martie și aprilie,  încasările din vânzarea de bilete urmând a fi direcționate către Fondul de Solidaritate Teatrală: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei.

Ambasadorii de anul acesta ai Campaniei sunt actorii Emilia Popescu și „Marius Manole, care vă invită să luați parte la schimbarea de atitudine față de situația delicată, dar rezolvabilă a artiștilor noștri aflați în dificultate.

Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverență pentru munca actorilor, ci și un ajutor concret. Pentru că există artiști care depind de fondurile colectate în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”, unii dintre ei neavând familie sau alt sprijin.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.