Au şi cei de la ALDE Iaşi cuvântătorii lor

Au şi cei de la ALDE Iaşi cuvântătorii lor

Am crezut că Primăria Iaşi (implicit viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica) are cei mai slabi cuvântători din toate timpurile. Se pare însă că nu este chiar aşa, deoarece ALDE Iaşi a reuşit să facă rost de grăitori mult mai slabi decât cei ai lui Chirica. Greu de crezut, dar este adevărat. Citiţi şi vă cruciţi.

Pe site-ul Senatului a fost publicată recent „Scrisoarea unui număr de 79 de parlamentari din cele opt judeţe ale Moldovei, aparţinând tuturor grupurilor parlamentare”, prin care i se solicită primului-ministru să prezinte soluţii concrete privind autostrada Iaşi-Târgu Mureş şi finanţarea altor proiecte investiţionale pentru această regiune.

Demersul este lăudabil până la urmă, chiar dacă nu este prima dată când se strâng astfel de semnături şi chiar dacă acţiunea are mai mult un caracter electoral decât social sau economic. Deputaţi şi senatori din Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui, Botoşani, Galaţi şi Vrancea au semnat această scrisoare, la iniţiativa senatorului de Iaşi Varujan Vosganian. Numai că, ce să vezi, tastatura calculatorului (sau necunoaşterea sau lipsa de cultură politică sau…) le-a jucat feste celor care au completat lista cu semnături (şi apoi au trimis-o şi presei), numele mai multor parlamentari de Iaşi fiind stâlcite.

Avem, aşadar, pe lista publicată şi pe site-ul Senatului:

– Mugur Cosmanciuc, în loc de Mugur Cozmanciuc

– Sorin Iacuban în loc de Sorin Iacoban

Viorel Crăciunescu în loc de Grigore Crăciunescu

– Daniel Oaşdea în loc de Daniel Oajdea

Florin Constaninescu în loc de Florin Constantinescu

– Ionel Agrigoroaie în loc de Ionel Agrigoroaei.

Din 16 parlamentari de Iaşi care au semnat scrisoarea, numele a 6 dintre ei au fost scrise greşit! Asta da performanţă!

Mihai Chirica poate sta liniştit acum. Există cuvântători mult mai slabi decât cei pe care-i are el!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.