Bani de la Consiliul Județean Botoșani pentru blocurile ANL

Bani de la Consiliul Județean Botoșani pentru blocurile ANL

Consiliul Judeţean Botoșani a alocat aproximativ 200.000 de euro din fonduri proprii pentru tot ceea ce înseamnă utilităţile aferente viitoarelor locuinţe ce se vor construi pentru medici.

Aceşti bani vor fi folosiţi pentru construirea unor parcări, spaţii verzi, alei pietonale, căi de acces, telefonie, gaze, energie electrică, energie termică, apă şi canalizare, până la limita exterioară a perimetrului destinat construcţiilor de locuinţe, aferente obiectivului „Construcţii locuinţe pentru tineri specialişti în sănătate”.

Terenul pe care se vor construi clădirile a fost dat în folosinţă gratuită celor de la ANL de către Consiliul Judeţean, în luna iulie a anului trecut, iar la finalul acestui an se vor da în folosinţă primele 20 de apartamente cu una şi două camere din totalul de 40 ce vor fi construite, existând deja cereri din partea medicilor pentru a primi o locuinţă în acel bloc.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a stabilit prin licitaţie ca firma Victor Construct să construiască viitoarele locuinţe pentru medici, amplasate pe strada Ştefan cel Mare.

Valoarea contractului este de aproximativ 2,2 milioane de lei fără TVA.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.