Cadoul pe care Maricel.Popa.oficial i l-a făcut idolului Mihai Chirica

Cadoul pe care Maricel.Popa.oficial i l-a făcut idolului Mihai Chirica

În momentul în care reuşeşte să iasă puţin din mişcarea browniană în care este prins, Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, se ţine de… surprize. O astfel de surpriză a produs Popa pe data de 1 septembrie 2016, exact în ziua în care idolul său, Mihai Chirica, aniversa împlinirea unui număr de ani de viaţă!

Maricel Popa a reuşit chiar din primele minute ale zilei de 1 septembrie să dea peste cap internetul. I-a făcut lui Mihai Chirica o surpriză de proporţii, oferindu-i în dar o pagină de Facebook. Adică pagina lui de Facebook, Maricel.Popa.oficial! Nu am aflat nici până acum dacă Mihai Chirica a fost impresionat de cadoul primit, dar dacă spunem că, după 1 septembrie, următoarea postare pe Facebook-ul lui Popa a fost pe 8 septembrie, am putea bănui că reacţia aşteptată nu a fost tocmai de… mulţumire!

Citeşte şi „Una vorbeşte şi alta scrie. Sau invers. Cu Maricel Popa în prima zi de şcoală”

Pentru curioşi, în 18 zile, Maricel.Popa.oficial a reuşit să adune 29 like-uri, adică mai puţin de 2 like-uri pe zi! Asta da surpriză! Sau nu! Este, totuşi, greu de crezut că oamenii care-l ascultă pe Maricel Popa vorbind mai au şi chef să-i dea like pe Facebook!

P.S. 1. Ca să înţelegeţi pe deplin, pe data de 1 septembrie pagina de Facebook a lui Maricel Popa a debutat cu… o fotografie de copertă, pe care am reprodus-o şi noi.

P.S. 2. Despre pagina de Facebook a preşedintelui CJ Iaşi vom mai vorbi şi cu alte ocazii, pentru că (nu-i aşa?) merită!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.