Cătălin Ivan: „Dragnea este o Elena Udrea cu mustață“

Cătălin Ivan: „Dragnea este o Elena Udrea cu mustață“

Europarlamentarul ieșean Cătălin Ivan l-a comparat pe liderul PSD Liviu Dragnea cu Elena Udrea.

„(…) între Elena Udrea și Liviu Dragnea sunt mai multe asemănări decât s-ar putea crede:

  1. Au avut amândoi la un moment dat România la degetul mic printr-o relație bolnăvicioasă cu oameni din serviciile de informații și cu diferiți lideri politici care i-au susținut în ascensiunea lor politică.
  2. Lipsiți de scurpule, însetați de putere, avere și recunoaștere, nu s-au dat în lături de la nimic pentru a-și atinge obiectivele. Au dat din coate, s-au făcut utili, s-au umilit, au făcut orice tip de compromis ca să ajungă cât mai sus.
  3. Nici pentru unul, nici pentru celălalt, studiul și pregătirea profesională temeinică nu au reprezentat vreo preocupare în viață. La fel ca Traian Băsescu, sunt genul de politician care face obsesie pentru o carte astfel încât să o citească cinci ani la rând.
  4. Dragnea, ca și Udrea, au sfidat permanent prin luxul afișat românii aflați în sărăcie. Este greu de crezut, psihologic vorbind, ca un om care a furat atât de mult încât să nu poată justifica nimic din averea pe care o deține să aibă compasiune și înțelegere pentru cei care nu au ce pune copiilor pe masă.
  5. Așa cum Dragnea inaugura cu majorete un bazin la Vrancea în timp ce în Teleorman erau inundații, tot așa Udrea dădea pantofi cu toc sinistraților.
  6. Amândoi au crezut și cred că pot controla justiția și că sunt puși la adăpost. Udrea nu și-a imaginat o secundă că opulența și luxul vor dispărea împreună cu puterea absolută pe care o deținea, și că va ajunge să ceară azil politic într-o țară oarecare din America Latină. Nici Dragnea nu-și imaginează că va avea exact aceeași soartă.

Până la urmă, Liviu Dragnea nu este decât o Elena Udrea cu mustață. Unul încearcă să facă afaceri în turism, celălalt va produce probabil eugenii, prin interpuși”, a scris Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.