„Celebra” Olivia Steer, luată la mişto de o câştigătoare iUmor!

„Celebra” Olivia Steer, luată la mişto de o câştigătoare iUmor!

Doina Teodoru arre 28 de ani, şi-a dorit să fie actriţă încă din copilărie şi a reuşit să câştige ediţia a treia a concursului „iUmor”, de la Antena 1.

Dumincă seara, Teodoru a revenit pe scena care a cosacrat-o şi a lansat un atac devastator la adresa „luptătoarei” pentru sănătate Olivia Steer.

„Tu (n.r. referindu-se la Mihai Bendeac) ai ceva din Andi Moisescu. Și el stă în colțul din dreapta juriului, și el este foarte aspru cu oamenii netalentați, și el are aerul ăsta de parcă i-ar fi frică de colegul din stânga lui. Bine, Andi nu are ceva ce ai tu. Andi nu are talentul tău de a nota prost momentele bune. Și el mai are ceva: are o soție, Olivia Steer. Care se luptă pentru ca noi, românii, să redobândim valori pe care le-am pierdut cu mult timp în urmă, lucruri cu adevărat importante, cum ar fi: variola, ciuma bubonică, malaria”, a spus Doina Teodoru pe scena „iUmor”.

Recent, Olivia Steer a fost premiată la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate”. În urma criticilor, i-a fost retras premiul.

Sursa foto: Antena Stars

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.