Chirica a pasat reabilitarea „Drumului hoţilor”

Chirica a pasat reabilitarea „Drumului hoţilor”

Iaşiul este lăsat de izbelişte de autorităţile centrale a nu ştiu câta oară, iar autorităţile locale stau cu mâine în sân în timp ce aruncă tot felul de vorbe goale.

Ministerul Transporturilor a transmis municipalităţii ieşene că în lista obiectivelor de investiţii cu finanţare de la bugetul de stat nu au fost incluse obiective noi, ca atare, Centura Nord a Iaşiului nu mai e fezabilă, fiind inclusă în proiectul autostrăzii. De asemenea, strada Trei Fântâni („Drumul Hoţilor“, între pasarela Bucium şi bariera Tomeşti) nu mai face parte din obiectivele de investiţii ale municipalităţii ieşene, ci ale autorităţii centrale, acesta făcând parte din proiectul şoselei ocolitoare a municipiului Iaşi. Cu alte cuvinte nu vom avea, cel puţin nu prea curând, nici autostradă, nici şosea de centură, nici drumuri reabilitate.

Ce face primarul Mihai Chirica în acest sens?! Iese şi anunţă public, întocmai ca un copil lăsat fără jucării, că e enervant şi dureros că regiunea nu atrage atenţia autorităţilor centrale, fără însă să se gândească la cum ar putea remedia situaţia sau la cum ar putea atrage atenţia celor de la centru în acest sens.

Un comentariu la "Chirica a pasat reabilitarea „Drumului hoţilor”"

  1. Un cunoscator   16/11/2016 at 9:04 am

    „De la Ana la Caiafa” – declaratii ipocrite si minciunoase. Stimati edili ai municipiului Iasi, nu pot sa cred ca nu aveti capacitatea de a interpreta corect raspunsul celor de la Ministerul Transporturilor, iar daca e asa voi incerca sa vi-l explicitez pe intelesul tuturor. Cei de la Minister v-au comunicat modul in care se va realiza/finaliza Centura de ocolire a Iasilor, adica tronsoanele ramase au fost incluse in masterplanul national, in proiectul Autostrazii Ungheni-Iasi-Tg.Neamt, urmand sa se faca Studii de Fezabilitate, etc. Prin Studiu de Fezabilitate se vor stabili tronsoanele fezabile ale Centurii Iasului, in care exista probabilitate sa nu fie inclusa str.Trei Fantani, iar daca va fi inclusa aceasta strada va fi preluata de catre Guvern inainte de demararea Documentatiei de Obtinere a Autorizatiei. Pana atunci str. Trei Fantani este in administrarea municipiului Iasi, iar edilii au gasit o scuza convenabila, dar falsa, pentru a nu cheltui bani, intrucat „nu exista un numar suficient de alegatori” pe strada respectiva.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.