Coaliția PSD – Benone Moraru și-a dat arama pe față: a blocat investiția pentru apă de la Cireșoaia și Slănic Moldova

Coaliția PSD – Benone Moraru și-a dat arama pe față: a blocat investiția pentru apă de la Cireșoaia și Slănic Moldova

După ce a condamnat Slănic Moldova la subdezvoltare, lăsând orașul cu datorii imense, PSD își bate joc acum din nou de locuitorii frumoasei stațiuni de munte. Consilierii PSD, în frunte cu viceprimarul Benone Moraru, care a candidat pe listele PNL, au refuzat să voteze investițiile pentru rezolvarea problemei cu apa în cartierul Cireșoaia și stațiunea Slănic Moldova.

Situația este cu atât mai revoltătoare cu cât acesta ar fi primul an în care primăria ar putea face investiții, după ce, timp de 3 ani, a fost obligată să plătească datoriile făcute de PSD, în frunte cu fostul primar Andrei Șerban.

Demonstrând, dacă mai era nevoie, că nu-i interesează bunăstarea locuitorilor de pe Valea Slănicului, consilierii PSD, care au reușit să-l atragă de partea lor și pe Benone Moraru, un om care a ajuns viceprimar candidând pe listele PNL, sabotează acum tot ce se dorește să se facă pentru binele cetățenilor.

Jocurile politice mizere pe care le practică PSD și Benone Moraru trebuie să iasă la suprafață, pentru ca oamenii să înțeleagă cine sunt cei care se opun bunăstării lor.

„Consilierii PSD și Benone Moraru nu au fost prezenți la ședința de Consiliu Local, cu toate că, în urmă cu o zi, participaseră la ședința pe comisii. Lipsa acestora a împiedicat luarea unor decizii extrem de importante pentru localitate: este vorba despre investiția pentru apă din Cireșoaia și Slănic Moldova, de achiziționarea mașinii de gunoi, precum și de alte proiecte importante pentru dezvoltarea localității noastre. Acum, când putem realiza proiecte importante pentru oraș, suntem blocați de mizerii politice”, a declarat Gheorghe Baciu, primarul orașului Slănic Moldova.

Situația creată arată, cu vârf și îndesat, că scopul lui Benone Moraru și a consilierilor PSD este acela de a pune mâna din nou pe stațiunea Slănic Moldova, pentru a o conduce după bunul plac, așa cum s-a întâmplat în toții anii în care PSD a fost la putere. Pe niciunul dintre acești indivizi nu-l interesează binele oamenilor, ci realizarea propriilor interese politice și economice.

Locuitorii orașului Slănic Moldova trebuie să știe cine sunt cei care le vor răul!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.