Concurență mare la Automatică şi Calculatoare

Concurență mare la Automatică şi Calculatoare

După o săptămână de înscrieri în universităţi, la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, numărul candidaţilor la Automatică şi Calculatoare este aproape dublu faţă de numărul de locuri, o situaţie similară fiind şi la Facultatea de Arhitectură.

La Facultatea de Automatică şi Calculatoare, pe cele 310 locuri la buget s-au înscris până acum 567 candidaţi. La Facultatea de Arhitectură, vineri, îşi depuseseră dosarul 168 de candidaţi pe cele 92 locuri la buget.

La Facultatea de Construcţii şi Instalaţii nu s-au ocupat decât 55 de locuri din totalul de 280 de locuri la buget. Facultatea de Construcţii Maşini şi Management Industrial, pe cele 238 locuri buget şi-au depus dosarul 31 candidaţi, iar la Electronică şi Telecomunicaţii pe cele 294 la buget s-au înscris 109 de candidaţi.

La Facultatea Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria mediului pe cele 171 la buget până acum concurează doar 12 candidaţi. La Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului pe cele 141 la buget s-au înscris după primele trei zile doar 11 candidaţi.

La Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată sunt 15 înscrişi pe cele 356 de locuri la buget, în schimb la Mecanică sunt 99 de înscrişi pe cele 341 de locuri la buget.

La Facultatea Ştiinţa şi Ingineria Materialelor pe cele 161 locuri la buget s-au înscris doar 22 candidaţi, iar la Facultatea de Textile-Pielărie pe 192 locuri la buget s-au depus 19 dosare.

Perioada de admitere la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” se încheie pe 27 iulie.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.