Costel Alexe ne-a explicat cum e cu Relu Fenechiu. Mai bine tăcea!

Costel Alexe ne-a explicat cum e cu Relu Fenechiu. Mai bine tăcea!

Marele șef peste PNL Iași, pe numele lui Costel Alexe, s-a gândit să ne explice cum stă treaba cu fostul lui stăpân, Relu Fenechiu! Motiv pentru care a trimis un comunicat „plin de substanță”, așa cum sunt toate luările lui de poziție!

Iată ce s-a gândit să transmită Costel Alexe, în calitate de șef al județenei PNL:

„Referitor la speculațiile apărute în presa locală cu privire la prezența domnului Relu Fenechiu la Zilele Comunei Rediu, PNL Iași face următoarele precizări:

Prezența lui Relu Fenechiu la Sărbătoarea Comunei Rediu se datorează invitației făcute de către primarul Vasile Haidău, în baza unei relații personale de prietenie și în calitate de fost parlamentar pe acel colegiu.

Relu Fenechiu nu mai are, astăzi, calitatea de membru al PNL deoarece este incompatibil cu criteriile de integritate asumate de acest partid. Prin urmare, domnul Relu Fenechiu nu poate lua cuvântul în numele PNL și orice asociere în această direcție este o speculație fără nici un fundament”.

În primul rând, nu am înțeles de ce a trebuit să facă Alexe aceste precizări! Relu Fenechiu este suficient de ancorat în realitate ca să știe ce are voie și ce nu are voie să facă. În plus, cei care au atacat PNL pe tema „Fenechiu la Rediu” o vor face în continuare fie că se dezice Alexe de el, fie că îi suflă în borș…

În al doilea rând, pentru cei care nu au înțeles (inclusiv pentru Alexe și ceilalți peneliști preocupați de „integritate”), Relu Fenechiu și-a ispășit pedeapsa. A greșit, a fost pedepsit și a plătit. În orice țară civilizată are dreptul să facă absolut ce vrea și, mai ales, are dreptul să se integreze în societate.

În ceea ce-i privește pe deontologii care cred că în Relu Fenechiu ar trebui să se arunce cu pietre în piața publică, nu ar fi rău să-și cerceteze propriul comportament zilnic (mărunt, ce-i drept) și să vadă dacă sunt sau nu în măsură să ridice piatra.

Și ca să nu uit. Dacă tot îi considerăm paria pe cei care au făcut închisoare, propun ca toți cei care traversează prin loc nepermis să beneficieze de același tratament ca Relu Fenechiu! Pentru că inconștiența lor riscă să bage la pușcărie oameni nevinovați!

În rest, să auzim numai de bine! Dar nu de la Costel Alexe, pentru că acesta este mult dezancorat ca să-și dea seama când trebuie să vorbească și când să tacă…

Un comentariu la "Costel Alexe ne-a explicat cum e cu Relu Fenechiu. Mai bine tăcea!"

  1. Calin   23/01/2018 at 10:28 pm

    Citind titlul pompos, ma asteptam la un articol cu oarecare substanta. Cand colo, nu putem decat conclude ca esti un vajnic aparator al lui Fenechiu.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.