Cu o săptămână înainte de alegeri, Marius Bodea se recunoaşte învins!

Cu o săptămână înainte de alegeri, Marius Bodea se recunoaşte învins!

Exact ca un copil care simte că nu poate sta treaz până încep desenele animate şi izbucneşte în plâns, Marius Bodea s-a apucat duminică, 29 mai, să se lamenteze şi să spună că va pierde alegerile din cauza faptului că… sunt prea mulţi candidaţi la Primăria Municipiului Iaşi!

Într-o conferinţă de presă de toată jena, candidatul PNL la funcţia de Nichita al Iaşiului, pe numele lui Marius Bodea, a prezentat un sondaj de opinie care arată că este pe locul 2 în preferinţele electoratului, cu 35%, în timp ce contracandidatul său, Mihai Chirica, are 40,7 %. Incapabil să-şi asume vina pentru incapacitatea de a-l bate pe Chirică (cam toată lumea s-a luat după Dragnea şi îi spune aşa), Bodea s-a apucat să se milogească de ceilalţi candidaţi să se retragă din cursă şi să-i dea lui voturile. „Micul Iohannis” a uitat, însă, că în urmă cu ceva timp susţinea sus şi tare că bătălia pentru Iaşi se va între PNL şi PSD şi că restul candidaţilor nu contează!

Matematica este simplă, trebuie să găsim o formulă împreună. Fac apel la ceilalţi candidaţi să ne coalizăm, astfel încât după 5 iunie, PSD să nu mai fie la putere în Iaşi”, a spus Bodea în conferinţă. Fără comentarii! Dar, cred totuşi că este penibil să ceri ajutorul unor oameni pe care până acum i-ai desconsiderat.

Mi-e milă de săracul Bodea, mai, mai că dădea în plâns, dar, din păcate, nimeni nu este vinovat că această campanie electorală l-a depăşit din toate punctele de vedere!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.