Cuvântătorii lui Chirica lovesc din nou

Cuvântătorii lui Chirica lovesc din nou

Cu ceva timp în urmă scriam despre proasta reprezentare a PSD şi PNL (Iaşi) pe Facebook. Sau proasta prezenţă… cum vreţi să-i spuneţi!

Ei, ce să vezi cele două partide au început să ia măsuri. Atât PSD Iaşi, cât şi PNL Iaşi au început să plătească reclamă pe Facebook, pentru a face rost de cât mai multe like-uri. Rezultatul, după mai bine de o săptămână de „activitate” este aproape invizibil. Cu o mică excepţie…

Pagina de Facebook a PSD Iaşi a trecut din custodia organizaţiei judeţene în cea a organizaţiei municipale, coordonate de viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica. Schimbarea, bună în principiu, dat fiind faptul că pagina respectivă nu era folosită aproape de nimeni, s-a dovedit însă o mare prostie. Cu alte cuvinte, specialiştii în comunicare ai viceprimarului Chirica au lovit din nou!

Motivele ar fi în număr de două (cel puţin):

– la „cover”, poza pusă de cuvântători este atât de proastă încât ajungi să te întrebi dacă nu cumva PSD a trecut de la culoarea roşie (caracteristică) la roz… Dar nu orice fel de roz, ci unul atât de spălăcit, de nedefinit, încât îţi vine să vomiţi instantaneu atunci când îl vezi!

– prima postare după preluare este o preluare după Ziarul de Iaşi, intitulată „Directorul Aeroportului se laudă cu nominalizări la premii pe care trebuie să le plăteşti”. Ce să vezi, însă, pe lângă 30 de like-uri şi câteva share-uri, postarea are şi două comentarii.

Primul comentariu este semnat de Moscalu Geta şi spune aşa: „Felicitari d-lui Marius Bodea pt. lucrurile bune pe care le-a facut legate de Aeroportul International din Iasi ! Acum pot pleca la nepotii mei fara sa mai stau cite o zi prin aeroporturi ! Multumesc!” Cel de-al doilea este semnat de Radu Preduchin: „Ce putea sa faca psd ul decat sa manance mult caca! Tineti cumva si cursuri intensive cu tema: cum sa mancati cat mai mult cacat??” (nu am modificat nimic)!

Păi bine, măi, inteligenţilor, voi aţi crezut că puneţi o postare şi toată lumea o să vă pupe pe frunte de cât de buni sunteţi? Oare ce economie ar face Chirica în buget (propriu sau nu) dacă s-ar debarasa de cuvântătorii pe care îi are acum?

psd-comentarii-16.02-1

Sursa foto: Facebook

2 comentarii la "Cuvântătorii lui Chirica lovesc din nou"

  1. Cornel   16/03/2016 at 5:10 pm

    Asteptam sa povestiti si despre consilierii psd: Catalin Bulgariu,Sebastian Buraga,Simona Vranceanu,Victor Poede.

    Răspunde
  2. Doru   17/02/2016 at 2:11 pm

    E roz de la Bombonel!!!

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.