Dacă prostia ar durea, cuvântătorii Primăriei Iaşi s-ar zvârcoli în chinuri!

Dacă prostia ar durea, cuvântătorii Primăriei Iaşi s-ar zvârcoli în chinuri!

O postare din data de 20 ianuarie, de pe pagina de Facebook a Primăriei Iaşi, confirmă, dacă mai era cazul, că prostia nu are limite!

Dorind să reliefeze faptul că ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România s-a întâlnit cu autorităţile locale şi judeţene, în special cu viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica (prezent în poza), cuvântătorii Primăriei au dat-o cu bâta în baltă, postând o declaraţie de-a subprefectului apolitic Alabaşi (!). „Ni s-a confirmat că, în cel mai scurt timp, compania Oracle va deschide un sediu la Iaşi, ceea ce înseamnă noi locuri de muncă pentru ieşeni“, a declarat subprefectul Răzvan Bogdan Abalaşi – exact aşa arată declaraţia inserată în postarea de pe pagina Facebook a primăriei.

Ironia sorţii face ca Mihai Chirica să nu apară cu nicio declaraţie.

Să fie asta o răzbunare a cuvântătorilor de la Primărie pentru salariile pe care le primesc? Sau este un fel de mulţumire adusă celui care, se pare, mai are grijă de ei… din când în când? Greu de răspuns. Dar, înclin, totuşi, spre a treia variantă: prostia nu are limite!

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.