Daniel Constantin a înţeles, în sfârşit, că totul se plăteşte în viaţă!

Daniel Constantin a înţeles, în sfârşit, că totul se plăteşte în viaţă!

Biroul Politic Central al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) a decis retragerea sprijinului politic pentru copreşedintele formaţiunii, Daniel Constantin, vicepremier şi ministru al Mediului.

Potrivit unor surse din partid, decizia ar fi fost luată cu peste 80 de voturi pentru şi 12 împotrivă.

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Graţiela Gavrilescu, ar urma să preia funcţia de ministru al Mediului. În locul ei, liderul grupului senatorial ALDE, Viorel Ilie, urmează să devină ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

Pentru Daniel Constantin, acesta este momentul în care trebuie să deconteze toate deciziile pe care le-a luat în ultimii ani. Pus de Dan Voiculescu la preşedinţia PC şi făcut, tot de Voiculescu, ministru al Agriculturii în timpul guvernării lui Victor Ponta, Daniel Constantin a făcut tot posibilul să se dezică de cel care până la urmă l-a format. Deciziile sale au dus la distrugerea partidului creat de Voiculescu, PC, prin unirea cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, Partidul Liberal Reformator (PLR). Prin această mişcare, Constantin a reuşit să se menţină în prim-planul politicii, dar a fost părăsit de foarte mulţi din oamenii care au contribuit la formarea şi dezvoltarea fostului Partid Conservator.

Nu are rost să continuăm, pentru că lucrurile sunt simple. În viaţă, greşelile se plătesc. Iar răul pe care Constantin i l-a făcut lui Dan Voiculescu se întoarce acum cu vârf şi îndesat!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.