De ce nimeni nu poate semăna cu „îngerii” de la Victoria’s Secret?

De ce nimeni nu poate semăna cu „îngerii” de la Victoria’s Secret?

Site-ul Refinery29 a publicat recent confesiunile unei graficiene specializate în retuşarea imaginilor cu ajutorul Photoshop pentru marile firme, cum ar fi şi Victoria’s Secret.

Întrebată despre secretele celebrilor „îngeri” de la Victoria’s Secret, Sarah (pseudonim folosit pentru protejarea anonimatului) a dezvăluit amploarea păcălelii. Corpul acelor femei, cu sâni fermi şi fese rotunde, tari, nu are nimic natural!

Sunt batoanele de ciocolată Kinder cancerigene?

Sarah spune că manechinele care pozează în costume de baie poartă, toate, un sutien cu push-up pe dedesubt. „Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul costumelor de baie fără bretele. Nicio femeie nu poate avea un decolteu atât de frumos… este imposibil”, spune Sarah. De altfel, costumele de baie sunt dotate cu un fel de tampoane din silicon. „Dacă ţineţi un maieu în mână, de exemplu, veţi constatat că este foarte greu din cauza acelui tampon cusut pe dedesubt”, declară Sarah.

Un alt artificiu foarte răspândit? Extensiile de păr. „Nu cred că am văzut vreodată o femeie cu părul ei natural în şedinţele foto”, mai dezvăluie Sarah.

În ceea ce priveşte munca în Photoshop, aceasta presupune ştergerea sfârcurilor, mărirea sânilor, remodelarea lor pentru a căpăta un aspect simetric (în realitate sânii fetelor nu depăşesc mărimea A). Urmează celulita, vergeturile, părul de pe corp („unele dintre fete nu se epilează deloc, totul fiind rezolvat pe calculator”).

Citeşte şi „Cele mai bune şi cele mai proaste băuturi pe caniculă”

Şi mai interesant este faptul că manechinele recrutate de Victoria’s Secret sunt în realitate mult mai subţiri decât se poate vedea. „Le retuşăm pentru a avea forme, talie”, spune Sarah. De ce nu apelează Victoria’s Secret la femei ceva mai plinuţe şi cu forme? Răspunsul este simplu, spune Sarah, „pentru că acestea nu aduc la fel de mulţi bani”! De altfel, Victoria’s Secret a încercat de-a lungul anilor câteva schimbări în acest sens, dar rezultatele au fost catastrofale!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.