Dedeman a dechis noul magazin din Iași. Vezi cum se va circula în zonă

Dedeman a dechis noul magazin din Iași. Vezi cum se va circula în zonă

Dedeman a deschis miercuri, 2 august, noul magazin din Iași. Acesta înlocuiește magazinul din Manta Roșie.

Noul magazin, din bulevardul Primăverii, nr. 2, are o suprafață de peste 15.000 mp, de două ori mai mare decât magazinul pe care îl înlocuiește.

Magazinul are o parcare proprie adaptată pentru a deservi un număr mai mare de clienți, fiind amenajate 440 de locuri de parcare. De asemenea, numărul angajaților a fost suplimentat, acesta ajungând acum la 227 de persoane care vor lucra în spațiul din bulevardul Primăverii.

În scopul reducerii impactului asupra traficului rutier de pe bulevardul pe care s-a deschis noul magazin Dedeman, la intersecția bulevardului cu strada Duca Vodă a fost amenajat un rond provizoriu cu parapete de plastic, cu rol de sens giratoriu. Pentru amenajarea rondului, zonele de racordare cu accesul în magazin și cu str. Duca Vodă au fost lărgite.

Vechea trecere de pietoni semaforizată de pe bulevardul Socola a fost mutată cu circa 25 de metri spre Granit. Noua trecere de pietoni este una decalată, prevăzută cu un refugiu delimitat cu parapete. Trecerea de pietoni este nesemaforizată, dar este prevăzută cu lămpi galbene intermitente de semnalizare.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.