Degetul mare vă trădează personalitatea

Degetul mare vă trădează personalitatea

Fiecare om deţine o particularitate fizică prin care se distinge de ceilalţi. Degetul mare, de exemplu, poate să ofere foarte multe informaţii despre personalitate, lucruri despre care e greu de crezut că pot fi dezvăluite.

Prima jumătate a degetului mare este mai lungă decât cea de a doua jumătate

În acest caz, degetul mare este suficient de lung pentru a depăşi prima articulaţie a indexului. Un astfel de deget trădează o personalitate puternică, energică şi dinamică. Denotă încredere în propria persoană. Cel care posedă un astfel de deget spune răspicat tot ce gândeşte şi nu îi este teamă de eşec atunci când începe proiecte noi. Vorbim despre o persoană instinctivă şi pasionată de ceea ce face.

Prima şi cea de a doua jumătate a degetului mare au aceeaşi lungime

Un astfel de deget trădează o personalitate metodică, rigidă, categorică, ce nu-şi dă frâu liber sentimentelor. Totodată, însă, persoană care posedă un astfel de deget mare este gentilă, simpatică, dulce şi foarte seroasă.

A doua jumătate a degetului mare este mai lungă decât prima

În acest caz, vorbim despre o persoană de încredere. De altfel, întreg anturajul vă apreciază pentru această calitate. O astfel de persoană gândeşte foarte mult şi îşi controlează foarte bine emoţiile. Din păcate, însă, avansează foarte greu într-o relaţie sentimentală.

Un deget mare scurt sau foarte scurt

Este un deget care cu greu poate ajunge să se lipească de index. Persoana care are un astfel de deget este timidă, rezervată şi inconstantă. Îi lipseşte curajul, entuziasmul şi iniţiativa. Îi este foarte greu să ia decizii în viaţă.

Degetul mare foarte gros

Trădează o personalitate energică, dar încăpăţânată. Nu acceptă eşecul, fatalitatea, dar nici opiniile adverse. O astfel de persoană poate fi posesivă, însă este dotată şi cu un mare spirit de sacrificiu şi de muncă.

Degetul mare se termină brusc

Persoana care posedă un astfel de deget nu are carismă. Nu ştie să se impună în mediul social, şi trădează o lipsă crudă de curaj şi de voinţă.

Citeşte şi „Beneficii incredibile pentru sucul de struguri”

Deschiderea degetului mare

Încercaţi un experiment. Dacă nu puteţi deschide degetul mare astfel încât să facă un unghi de 90 de grade cu indexul, înseamnă că sunteţi o persoană timidă, chiar dacă nu trădaţi uşor acest lucru. Vă simţiţi în siguranţă doar într-un mediu stabil şi confortabil.

Dacă puteţi deschide degetul mare astfel încât să facă un unghi mai mare de 90 de grade cu indexul, sunteţi o persoană de încredere, sigură de ea şi independentă. Vreţi ca lucrurile să fie făcute cum trebuie, după toate regulile… artei!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.