Degringoladă în PSD Iași

Degringoladă în PSD Iași

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe buletinele de vot de la alegerile locale din 5 iunie 2016 că în filiala municipală a PSD Iași au și început să apară problemele. Cătălin Bulgariu, până acum ceva zile omul de casă al lui Mihai Chirica, și-a dat demisia din partid, renunțând și la locul de consilier local câștigat după alegeri.

Speculațiile în privința demisiei lui Bulgariu sunt destul de multe și au legătură cu modul în care unii vor să-l spele sau, din contra, să-l bălăcărească. Astfel, se spune că Bulgariu i-ar fi cerut lui Mihai Chirica să-l pună viceprimar, numai că acesta l-a refuzat amabil, mergând pe variantele Gabriel Harabagiu + Radu Botez (ALDE). Alții, care l-au susținut în toată perioada ultimului an, spun că de fapt Bulgariu ar fi vrut să fie consilier județean și nu local, dar că Victorel Lupu și Cristian Stanciu s-ar fi opus. În acest caz, se pune întrebarea, normal, de ce a mai candidat…

O altă categorie de „prieteni” spune că, de fapt, totul i se trage de la cearta din ziua premergătoare alegerilor cu staff-ul lui Mihai Chirica.

Nu în ultimul rând, o serie de cunoscători declară că la mijloc ar fi vizitele din ultima perioadă ale Denisei Ionașcu la DNA. Speriat că imaginea i-ar putea fi afectată chiar la început de mandat, Mihai Chirica i-a pus în vedere să demisioneze, cu promisiunea că soția lui  va rămâne pe postul pe care se află acum.

Indiferent de speculațiile care se fac, cert este Mihai Chirica scapă ușor-ușor de oamenii care ar putea deveni incomozi, chiar dacă s-au numărat printre puținii lui susținători. În acest caz, firesc este să ne întrebăm când îi va veni rândul lui Sorin Avram Iacoban, deputatul care are datorii de 20.000 de un hotel din București!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.