Deputat de Bacău acuzat că a colaborat cu SRI! Reacţia deputatului

Deputat de Bacău acuzat că a colaborat cu SRI! Reacţia deputatului

Locotenent colonelul (r) SRI Daniel Dragomir l-a acuzat duminică, 4 februarie, pe deputatul de Bacău Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, reprezentatul USR în Comisia parlamentară de control a activității SRI, că ar fi omul generalului SRI Dumitru Dumbravă.

„Inclusiv în Comisia parlamentară există un parlamentar care îi servește ceaiul generalului Dumbravă. Și când era audiat generalul Dumbravă, nu știa cum să se grăbească să-i servească ceaiul. (…) Este vorba despre reprezentantul USR în comisia parlamentară”, a declarat Dragomir la Antena 3, citat de stiripesurse.ro.

Generalul Dumbravă a devenit cunoscut opiniei publice după ce a afirmat, într-un interviu, pe vremea când era șeful serviciului juridic al SRI, că justiția este un „câmp tactic”. Daniel Dragomir l-a acuzat pe Dumbravă că a dat dispoziții unor judecători, cu privire la anumite dosare.

Contactat de Ziarul de Bacău, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, a comentat acuzațiile fostului colonel SRI. „Declarațiile lui Daniel Dragomir privitoare la persoana mea sunt pur și simplu niște minciuni vehiculate în prealabil, tot la Antena 3 de către Călin Popescu Tăriceanu. Daniel Dragomir are o miză personală în confruntarea cu SRI pe care prefer să nu o comentez acum. Supărarea domniei sale la adresa mea are legătură probabil cu faptul că mă număr printre membrii imparțiali și echidistanți din Comisia de control a activității SRI. Nu atac orbește SRI sau alte instituții, asa cum o fac alții și așa cum și-ar dori probabil și Daniel Dragomir”, a explicat deputatul USR Bacău.

„În perioada următoare, vor urma noi audieri importante, inclusiv a fostului director George Maior, audieri care mă vor ajuta să finalizez analiza asupra ceea ce s-a întâmplat începând cu 2005, atunci când Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu au decis împreună să includă corupția printre amenințările la siguranța națională. Fac această precizare în contextul în care fostul premier, actual președinte al Senatului, pare să se fi răzgândit, fiind astăzi mai tolerant cu corupția și, cu totul paradoxal, mai dur cu cei care luptă împotriva ei”, a mai afirmat deputatul Viziteu.

Sursa: Ziarul de Bacău

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.