Deputatul Vasile Cîtea se cere afară din PSD!

Deputatul Vasile Cîtea se cere afară din PSD!

Deputatul PSD de Iași Vasile Cîtea a declarat că nu va vota bugetul în plenul Parlamentului dacă proiectele județului Iași nu se vor regăsi pe lista Guvernului.

„În primul rând, nu s-au încheiat dezbaterile pe buget, noi sperăm că reuşim să recuperăm practic lucrurile pe care noi le-am propus şi nu au fost trecute prin comisie şi până la votarea finală a bugetului, din data de 21, să reuşim să negociem practic măcat autostrada şi şoseaua de centură… Autostrada, este, aşa cum spuneam, un subiect pe care l-am convenit inclusiv cu ceilalţi parlamentari din zona Moldovei. Vom avea o discuţie foarte serioasă cu conducerea partidului, cu conducerea Camerei şi cu premierul, sperăm, în care să ne exprimăm opinia şi punctul de vedere. Aşa cum am declarat, şi am girul colegilor noștri, nu vom susţine bugetul dacă nu ne vom regăsi reprezentaţi în acest buget , cel puţin cu autostrada”, a declarat deputatul PSD de Iași!

Despre Vasile Cîtea se spune de ceva timp că încearcă prin toate mijloacele posibile să ajungă președinte al PSD Iași, în locul lui Maricel Popa. Oricum, suntem curioși să vedem dacă Vasile Cîtea se va poziționa împotriva propunerii de buget a partidului din care și el face parte.

Una peste alta, însă, această declarație îl ajută pe fostul boxer mai mult să iasă din PSD decât să ajungă la conducerea partidului!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.