Doctoriţă agresată în restaurant de fiul unei foste paciente

Doctoriţă agresată în restaurant de fiul unei foste paciente

O doctoriţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a fost agresat în incinta unui restaurant de fiul unei foste paciente, care a decedat în unitatea medicală în cursul lunii octombrie, au informat, miercuri, 15 noiembrie, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Doctoriţa se afla în timpul liber şi lua masa alături de un grup de cunoştinţe, în acelaşi restaurant aflându-se şi fiul femeii decedate, care, potrivit IPJ Vaslui, s-a ridicat de la masă, i-a dat acesteia două palme şi i-a reproşat că este vinovată de moartea mamei sale. „La sediul Poliţiei Municipiului Vaslui a fost depusă o plângere. Poliţiştii efectuează cercetări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Mama bărbatului a fost internată în luna octombrie, cu o stare generală proastă, medicii afirmând că pacienta ţinuse o cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu.

Femeia a fost supusă unei intervenţii chirugicale, după care a avut o evoluţie satisfăcătoare, însă în câteva zile a decedat.

La acel moment, rudele femeii le-au reproşat cadrelor medicale că sunt responsabile de decesul femeii şi că au anunţat familia cu întârziere despre moartea pacientei.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.