Dorina a ajuns celebră. La ea în cartier!

Dorina a ajuns celebră. La ea în cartier!

Am făcut-o celebră pe Dorina Ţicu. Atât de celebră încât ea chiar a ajuns să creadă că este celebră. Să fim serioşi. Dacă am băgat-o în seamă, am făcut-o pentru a o ajuta să-şi corecteze defectele, însă ea nu prea a înţeles asta. Aşa că, revenim astăzi cu o serie de completări, poate de data aceasta va înţelege.

Înainte de a o ajuta, publicăm totuşi textul care ne-a atras atenţia, aşa cum apare el pe pagina de Facebook a Dorinei: Mi „s-a atras atentia” ca am pasiuni. La un moment dat, zic. In Romania nu ai voie sa ai pasiuni. Daca esti cumva in arealul public, cu atat mai putin. Esti „burghez”, esti ” nesimtit”, esti „lipsit de seriozitate”, nu esti ” in asentiment cu multimea”. Sau cine mai stie cum. Pasiunile sunt in timpul liber, pe de o parte, iar pe de alta parte, cred ca definesc fiecare om. Trebuie sa ma scuz pentru ca imi plac ceasurile, masinile, sofatul in timpul zilei sau nu?! Mi se pare o mare aberatie! Trebuie sa ma scuz ca am fost sef de promotie si ca ma simt in stare sa fac mai multe lucruri concomitent? Dar de ce nu ma intreaba cineva la ce ora ajung seara acasa dupa o zi de munca?! Sau daca am avut concediu in ultimele vreo 17 luni?! Pe toate mi le asum. Imi place ceea ce fac, iar proiectele in care ma implic am grija sa fie duse la final in cele mai bune conditii. O alta zi fructuoasa sa avem!

1. Stimată Doamnă Ţicu, pasiunile nu au nicio legătură cu inteligenţa.

2. Să fii tocilar la „Cuza” nu poate reprezenta un act de mândrie. E plină ţara de şefi de promoţie care nu au realizat nimic notabil după terminarea facultăţii.

3. Un om de valoare este apreciat de ceilalţi şi nu simte deloc nevoia să se laude singur.

4. Nu interesează pe nimeni cât de mult munciţi.

5. Nu toate cărţile de dezvoltare personală sunt ceea ce ar trebuie să fie, aşadar fiţi mai selectivă (dacă puteţi, bineînţeles).

6. Nu pasiunea este cea care te defineşte ca om!

7. Mă îndoiesc că în acest moment sunteţi acel om care poate fi asemănat cu Nicolae Iorga (prin prisma capacităţii de a face mai multe lucruri concomitent).

8. Faptul că răspundeţi unor „aprecieri” apărute în mediul virtual demonstrează, dacă mai era cazul, că sigurul lucru la care vă pricepeţi este… băgatul în seamă!

9. Din câte am înţeles, sunteţi doar suplinitoare la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iaşi. Mare pierdere pentru această universitatea. Un şef de promoţie merita mai mult…

10. La Primăria Iaşi sunteţi tot suplinitoare?

11.Când vorbiţi de „aberaţie” vă referiţi la sensul pe care-l dă astronomia cuvântului? Pentru că în cazul acesta nu prea înţelegem care este astrul la care faceţi referire… (like, like, share, share Mihai Chirica?)

12. Un om deştept întotdeauna ştie să scrie româneşte!

13. Şi ca să ne oprim, totuşi, nu trebuie să fii şef de promoţie să-ţi dai seama că la o cămaşă se calcă ambele mâneci, nu doar una!

dorina-ticu1

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.