Ediție specială de Crăciun a Street Food Festival

Ediție specială de Crăciun a Street Food Festival

În perioada 1 – 10 decembrie, ieșenii sunt așteptați în parcul Palas, pentru o nouă ediție a Street Food, o ediție specială de sărbători, sub denumirea Christmas Goodies.

Crăciunul este de departe cea mai populară sărbătoare, care aduce bucurie în orice colț al globului, indiferent de tradițiile urmate. O vizită printre cele 12 truck-uri de #streetfood va fi ca o călătorie în jurul lumii. Și asta pentru că pofticioșii vor putea gusta pizza napoletană autentică, burgeri americani, cârnați nemțești, paella spaniolă, produse după rețete asiatice și multe alte bunătăți. ACamionetta, Alioli și Nori Yakitori sunt câțiva dintre vendorii care revin cu plăcere la Iași, iar Steakaway, Delicii pe roți, Za German și alții vin pentru prima dată să cucerească ieșenii cu preparate inedite.

În plus, patinoarul în aer liber din parcul Palas va sta la dizpoziția celor care vor să își facă poftă de mâncare sau vor o pauză activă de la atâtea delicii. Băuturile dulci și calde sunt și ele nelipsite, pentru ca atmosfera de Crăciun să fie una deplină.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.