Gala Mediului de Afaceri

Gala Mediului de Afaceri

Gala Mediului de Afaceri de anul acesta va avea loc pe 3 noiembrie, în sălile Congress Hall, Chopin şi Vivaldi din Palas, unde se va lansa şi Catalogul de Top.

Cu această ocazie va avea loc Dineul laureatilor dar şi momente artistice.

„Clasamentul de Top, cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţi de afaceri, a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor”, a precizat Paul Butnariu, şeful Camerei de Comerţ Iaşi.

La începutul acestei luni, la nivel naţional s-a realizat Topul Naţional al Firmelor din România, unde au intrat și 342 de firme ieşene.

Pe primul loc la cifra de afaceri se află Delphi Diesel Systems România SRL, cu 1,9 miliarde de lei. Afacerile fabricii americane de pompe şi injectoare pentru motoare diesel din Miroslava au crescut semnificativ, în urmă cu doi ani cifra de afaceri fiind de 1,8 miliarde de lei. Pe locul a II-lea se află Antibiotice SA, cu o cifră de afaceri de 334,9 milioane de lei. Compania situată în Valea Lupului a terminat anul 2016 cu un profit net de 30,3 milioane de lei, mai mare ca în 2015 când a înregistrat 27,1 milioane de lei. Pe locul al III-lea se află Arcelormittal Tubular Products, cu o cifră de afaceri de 314,2 milioane de lei. Aceasta a înregistrat pe anul 2016 un profit net de 1,6 milioane de lei.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.