Gaşca de cuvântători îi râde în nas lui Mihai Chirica

Gaşca de cuvântători îi râde în nas lui Mihai Chirica

În ultima perioadă am tot scris de penibilii de la Primăria Iaşi, supranumiţi şi cuvântători ai lui Mihai Chirica, şi de prostiile pe care le fac (plătiţi fiind cu bani grei din impozitele noastre, normal)! Speranţa noastră a fost că inteligenţii vor învăţa ceva. Degeaba, însă!

Prezentăm în continuare o altă mostră de creativitate a cuvântătorilor.

Iaşi, 24 martie 2016. Splai Bahlui. Inundaţie de nu se putea circula. Câţiva muncitori cu lopeţi în mână, ce mai… activitate în dorul… că doar apa se scurge oricum… (nu rataţi poza)!

În toată această perioadă, pe pagina de Facebook a Primăriei Iaşi apare următorul text, însoţit de câteva poze. „Acţiunile întreprinse în cadrul campaniei de curăţenie Iaşul meu curat organizată de Primăria Municipiului Iaşi continuă în aceste zile….”

Ia ziceţi acum, domnule viceprimar cu atribuţii de primar Mihai Chirica, cam care e diferenţa între ceea ce se postează pe pagina de Facebook şi ceea ce se întâmplă în realitate? Vedeţi vreo asemănare? Credeţi, cumva, că ieşenii nu sesizează diferenţele?

Oricum, bravo, din nou, cuvântătorilor! Pe principiul apa trece, cuvântătorii rămân, nu putem decât să vă urăm, domnului viceprimar Chirica, să vă scoateţi mini-barca şi să testaţi pe pielea dumnevoastră urările de bine ale ieşenilor!

Imagine Splai Bahlui

poza-inundatie-bahlui

Imagine pagina de Facebook a Primăriei Iaşi (postată în acelaşi timp cu momentul realizării pozei de pe Splai Bahlui)

poza-curatenie

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.