Horia Sabo: „Vrem o participare constantă în cupele europene“

Horia Sabo: „Vrem o participare constantă în cupele europene“

Noul investitor al formației CSM Politehnica Iași, Horia Sabo, a declarat că își dorește ca gruaprea ieșeană să aibă o participare constantă în cupele europene.

„Ne dorim ca în cei cinci ani să fim o prezență constantă în competițiile europene. Am venit când am aflat de dificultăţile cu care se confruntă clubul în ciuda performanţei realizate. Am studiat datele financiare, am purtat discuţii îndelungate cu oficialii clubului şi ai Primăriei Iaşi, m-am consultat cu echipa mea şi am ajuns la concluzia că putem face performanţă. În cei cinci ani de asociere vrem să devenim o prezenţă constantă în cupele europene. CSM Politehnica Iaşi devine preocuparea mea principală şi am decis să-mi aduc şi soţia şi copii aici. Vreau să devenim, detaşat, principala forţă fotbalistică a Moldovei. În acest sezon vrem să fie un sezon de consolidare, adică o clasare cel puțin la fel de bună ca sezonul recent încheiat. Bugetul clubului va fi de aproximativ 3,5 milioane de euro“, spune Horia Sabo.

Omul de afaceri a menționat că a ales Iașiul în urma unei minuțioase analzie finanaciare și că aceasta este prima sa implicare în fotbal.

„În perioada următoare vom aduce și sponsori. Ne dorim un rebranding. Suntem a patra echipă ca număr de suporteri din țară și acest fapt ne bucură. Avem un plan financiar și sportiv bazat pe datele de acum. Suma concretă cu care vom veni nu o pot preciza acum. Vom investi atât cât este nevoie“, a adăugat Sabo.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.