Incredibila transformare a unei femei care cântărea 160 de kilograme

Incredibila transformare a unei femei care cântărea 160 de kilograme

Natalie King, 47 de ani, nu a fost tot timpul femeia pe care o vedeţi astăzi. „Eram deprimată înainte de slăbi”, spune ea în Daily Mail. Femeia cântărea la un moment dat 160 de kilograme…

Chiar dacă este dificil de crezut, această femeie din Penzance (comitatul Cornwall) şi-a schimbat în totalitate aspectul fizic cu ajutorul soţului său. Acum, probleme sale de anxietate sunt doar amintiri…

Natalie King, mamă a 6 copii, a explicat în Daily Mail că şi-a dorit tot timpul să devină manechin. În total, ea a slăbit 82 de kilograme şi şi-a vopsit părul blond. Şi-a făcut mai multe operaţii estetice, printre care şi un implant mamar.

De ce nimeni nu poate semăna cu „îngerii” de la Victoria’s Secret?

Natalie a rămas însărcinată prima dată la 18 ani, iar cu fiecare sarcină a luat în greutate. „Astăzi mă simt o persoană total diferită. Eram deprimată înainte de a slăbi. Nu mă puteam deplasa cu maşina. Mă ascundeam atunci când oamenii se uitau la mine”, îşi aminteşte acum Natalie King.

Natalie King a abandonat ciocolata şi mâncarea de tip fast-food (pentru care cheltuia peste 130 de euro pe săptămână). Astăzi ţine un regim bazat pe fructe şi legume. „Sufeream de anxietate încă de la 15 ani din cauza greutăţii pe care o aveam”, îşi aminteşte femeia.

natalie-king-2natalie-king-1

Sursa foto: Daily Mail.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.