Lecţii de dat la gioale în interiorul PSD Iaşi

Lecţii de dat la gioale în interiorul PSD Iaşi

Dincolo de exprimarea academică, dar cred că toată lumea a auzit în copilărie arşice, situaţia din PSD Iaşi poate fi descrisă simplu: „cine poate, oase rupe”!

Astăzi o să vă ofer un singur exemplu. După cum bine ştiţi, în ultima perioadă capul de afiş la Iaşi a fost ţinut de locaţia Spitalului Regional de Urgenţă. Se ştie că s-a bătut în cuie zona Moara de Vânt, însă puţini au aflat despre modul în care pesediştii s-au sabotat între ei pe acest subiect. Povestea, pe scurt, sună cam aşa:

Mihai Chirica, preşedintele interimar al PSD Iaşi, s-a trezit într-o dimineaţă şi a zis că locaţia este la Moara de Vânt (după ce un an întreg vorbise de Era). Însărcinat cu obţinerea hârtiilor necesare a fost Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi şi, în acelaşi timp, omul care are o măsuţă şi un scăunel în biroul lui Chirica. Aşadar, toate drumurile la Bucureşti au fost făcute de Popa, care, în cele din urmă, a obţinut şi avizul de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română. Numai că acest aviz nu a fost prezentat publicului de Maricel Popa, aşa cum ar fi fost firesc, ci de… Mihai Chirica. Primarul a organizat repede o conferinţă de presă, însuşindu-şi fără jenă munca lui Popa, care, ca de obicei, a rămas doar cu… buza umflată! Însă, lucrurile nu se opresc aici, deoarece pe fir a intervenit şi medicul Tudor Ciuhodaru, candidat la Camera Deputaţilor din partea PSD Iaşi. Într-o apariţie pe TVR Iaşi, dacă nu mă înşeală memoria, pe 24 noiembrie, în emisiunea „Tu votezi, România”, Tudor Ciuhodaru a spus fără niciun pic de jenă: „Am obţinut Spitalul Regional de Urgenţă”. În câteva secunde, Ciuhodaru şi-a însuşit şi munca lui Chirica, şi munca lui Popa. Dându-şi seama de penibilul situaţiei, moderatoarea emisiunii i-a atras atenţia lui Ciuhodaru că el nu a obţinut nimic, iar acesta a dat-o în bâlbâială, bâiguind ceva de genul „noi, PSD”!

Şoc la PSD Iaşi! Nichita ia peste 20% din voturi

Ca să concluzionăm, Chirica şi-a însuşit meritele lui Maricel Popa, iar Tudor Ciuhodaru şi le-a însuşit pe cele ale lui Chirica şi Popa. Cu alte cuvinte, Ciuhodaru i-a rezolvat şi pe primar şi pe preşedintele de CJ cu o nonşalanţă demnă de un om care-şi face poze cu bolnavii aflaţi în situaţii critice la Urgenţe.

P.S. În acest moment nu-mi mai rămâne decât să aştept momentul în care Ciuhodaru îşi va da din nou demisia din PSD şi va trece la atacarea actualilor colaboratori. Începutul a fost făcut…

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.